Hyväntekeväisyyttä (2.9.2018)

Nyt on koettu kilpailu, jonka pelimaksulla autetaan ihmisiä maailman katastrofeissa.

Osallistuin SPR:n Pohjois-Helsingin piirin järjestämiin nälkäpäiväkeräyksen etkoihin kotikentälläni Paloheinässä. SPR on muutenkin sydäntäni lähellä. Olen käynyt aikanaan ystäväkurssin ja nyt olen kuukausilahjoittaja.

Kisaajia oli 28, pelimuotona pariscramble. Ilma oli sumuinen, tyyni ja lämmin. Ja annas olla, eiköhän alkanut sataa. Se oli sellaista kastelevaa sumusadetta, välillä hennompaa välillä rankempaa. Harvinaista sinänsä tänä kesänä.

Harmaassa säässä peliparini Merja kertoi tositarinan golfin synnystä.

Näin se menee: kauan sitten Skotlannin nummilla lammaspaimenet nakkelivat aikansa kuluksi lampaanpapanoita kepeillä kuoppiin, joita lampaat kaivelivat viilennyspaikoikseen! Että tällaisia papanan paiskojia me golffarit olemme!

Taas loruilet! Miten se kisa meni?

Yyyyyhhh - ottiatuota - tulokset eivät ole vielä tätä kirjoittaessani käytössä.

Hyvä mieli joka tapauksessa siitä, että saimme auttaa. Kiitos SPR:n pohjois-Helsingin väki.

Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »