Näin se vaan on! (29.9.2018)

Pimenevät illat, pakastuvat aamut.

Syksy saapuu Paloheinään.

Näin se vaan on! 

Hieman kateellisena katselen kavereiden Facebook-päivityksiä eri puolilta maailmaa upeilta kentiltä. Itse en ole koskaan päässyt sellaisiin paikkoihin. Taidot varmaankin riittäisivät isoillekin kentille, mutta kun ei ole rahaa niin ei ole.

Näin se vaan on!
 
Mutta onhan meillä oma kotikenttä Paloheinässä. Siellä pelaaminen on edullista. Kullossa tosin naljaillaan, että me paloheinäläiset ollaaan citykaneja. Ehkä nimitys tulee CITY-golfista, joita me olimme vielä vuosi sitten. Nyt olkaamme ryhdikkäästi IFK-golfilaisia.
 
Näin se vaan on!
 
Kesä on ollut upea. Ajatella, että ilmoissa ei ole ollut MITÄÄN valittamista. Nyt syksyllä on tuullut ja satanut ja hanhia aivan hirveästi. Tähän on tyytyminen.
 
Näin se vaan on!
 
Minä olen osallistunut kaikkiin mahdollisiin kisoihin kotikentällä. Kilpailujännitys on IHANAA.
Yleensä olen ollut joko tuloslistan viimeinen tai toiseksi viimeinen. Ehkä minulle naureskellaan, mutta...
 
Näin se vaan on!
 
Jos meitä menestymättömiä ei olisi, eivät ne hyvät olisi niin menestyneitä. Eli vanhan laulun sanat räsymatosta: "Jos nuo tummat raidat ottaisimme pois, ei niin kirkkaita ne vaaleatkaan ois..." käyvät golfissakin toteen.
 
Kausi on lopuillaan, mutta vielä on kaksi tapahtumaa: 13. lokakuuta seurapäivä kisoineen ja 20. lokakuuta cross-county-kisa, joka ainakin minulle on jo kahdeksan vuoden ajan ollut THE  GOLFKISA!!!
 
Näin se on!
 
Kisoissa tavataan.

Leena Pakkanen

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit alkavat keväällä ja niitä järjestetään ma ja to klo 18-19.30, pelitreenit kentällä ke klo 13-15. Harkkojen hinta koko kaudelta on 150 €, se sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Myös aloittelijat ovat tervetulleita!

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019
PELIOIKEUS PALOHEINÄ PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »