Pelaa ensi kausi kahdella eri kentällä yhden hinnalla: luksuskenttä Kullo ja kaupunkikenttä Paloheinä yhteensä vain 850 €

Huippusuosittu pelipaketti

Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2019 on nyt myynnissä. Huippusuosittua pelipakettia myydään rajoitettu määrä, ja sitä tarjotaan ensi kaudella myös muille kuin Kullo Golf ry:n ja HIFK Golf ry:n jäsenille. Lyömätön pelipaketti oikeuttaa sinut pelaamaan rajattomasti ensi kauden Kullon luksuskentällä landella ja Paloheinän kapunkikentällä stadissa. Pelipaketin 2019 hinta on 850 euroa.

Viidellekymmenelle ensimmäisenä pelipaketin lunastaneelle lisäetuna Kullon rangen ilmainen käyttöoikues 2019. Voit myös halutessasi liittyä HIFK Golf ry:n tai Kullo Golf ry:n jäseneksi. Molemmat kenttäyhtiöt tarjoavat pelipaketin lunastaneille useita etuuksia, alennuksia mm. rangepalloista ja kaveripelaajien kierroksista.

Pelipaketilla halutaan rohkaista myös perheitä pelaamaan: sen lunastaneen lapsi/lastenlapsi saa oikeuden pelata kahdella kentällä maksamalla 15€/ikävuosi.


Pelipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä. Lisätietoja lyömättömästä pelipaketista antavat Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen (puhelin 040-769 5622) ja Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen (puhelin 0400-424 944). Tervetuloa mukaan pääkaupunkiseudun parhaaseen pelipakettiperheeseen!

Varmaa omasi lähettämällä viesti osoitteeseen: caddiemaster(a)paloheinagolf.fi


Lue lisää: Paloheinä Golf Kullon omistajaksi


KSI 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »