Stadin IFK:n holeboltsimestis käynnis (28.7.2018)

Bluggasin Pakkasen Leenan blogin ja skriinasin ja spitskasin ilost, ku Leena on skrivannu kliffasti ja totee siin, et on harjoitellu väärään kisaan ja et joku apina on sil ollu messis. 

Eiks Leena sitäkää ollu enne hiffannu ja bonjannu, et mestikset on aina lyöntipeli. Tämän vuoks heti ku mun fyysinen kantti kestää, mä osallistun yleiseen sarjaan ihan samoin ku skloddina kävin bastussa. Sekin oli yleinen bastu ja kaikki kubbet ja snadit skloddit otti samaa löylyy. Ja joku kesti enite.  

Leenan blogi pakotti mut ottamaan dösan ja lähtee tsiikaan Stadin IFK:n mestisskapaa ja selvittää, onks se apina lähteny vege Leena skulaamisest. 

Tää Leenan apinastoori on vähä samanlaine stoori ku aikoinaa oli piilokameras. Siel yks kundi meni psykitatrin luo ja sano psykiatril, et haluis pois päänsä päältä papukaijan. Psykiatri tietenki vakuutti, ettei mitään papukaijaa ollut kundin pään päällä. 

Stoori jatku. Muutaman päivän kuluttua sama kundi meni takas vastaanotolle ja nyt oli liimattu sen pään päälle täytetty papukaija. Kun psykiatri näki papukaijan ja kuuli ongelman, psykiatri kaatu revalleen.    

Eilen skapat aloitetiin ja yli kuusvitoset ja sit enemmän skulas. Mukana oli 28 veteraanistaraa ja parhaiten kentsun rundas Juhani Ihalainen. On hyvä kliffata ku plaraa tuloksii, et Ihalaisel oli aika buli händäri toisiin ennakkosuosikkeihin nähden, mut se pesi jengin vähän samal taval ku Francesco Molinari The Openissa. Se oli ylläri. Lycka till.  

Mä skujasin Svedikseen Hara Expressillä. Dösan 560 fönsteristä mä hiffasin, ku dösä skujas Vantskin yli, et Vantskilla oli menos öölberilikellunta ja vähän ennen Torppista oli joku koiraskapaki. Mä päätin, et mä käyn ne molemmat bongaamas, mut sitä enne käyn Svediksen jokastarangolfmestassa tsiikaamas Stadin IFK:n holegoltsimestistä.

Ku mä tulin kentsulle, soolis skriinas ja vähän blosas. Oli hyvä mestissää. Oli muutakin. Kososen Anssi puttimestalla opetti uutta jengiä. Vaskolan Jani stondasi golfbilikan vieres ja bamlasi Fagerholmin Riitan ja Annan kans. Ne oli lähdös viemään vodaa skulaajille, ettei ne pökräis soolikses. 

Jani sano, et hän on startteri, kilpailun dirika ja tekee kaikki muutkin duunit, kun vapaaehtoisia ei ollu. Mä tunsin kovan pistoksen, mut mä en vaan uskaltanu lähteä näihin helteisiin, ku lekurit tekevät vasta parin viikon päästä sydänsyynin mulle. Muute täs heltees vois sydän brakata ja delata. 

Skapa siis jatkuu huomenna.     

Matti Hara

matti.hara@luukku.com
*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit alkavat keväällä ja niitä järjestetään ma ja to klo 18-19.30, pelitreenit kentällä ke klo 13-15. Harkkojen hinta koko kaudelta on 150 €, se sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Myös aloittelijat ovat tervetulleita!

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019
PELIOIKEUS PALOHEINÄ PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »