Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit Paloheinässä läpi kesän

HIFK Golfin koko kesän kestävät junnutreenit alkavat 3. toukokuuta (kokoontuminen kello 18.30) ja kestävät 27. syyskuuta saakka. Hyppää kyytiin milloin haluat, osallistu niin moniin harkkoihin kuin haluat 16 viikon aikana! Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, jaamme pelaajat ryhmiin tason ja taitojen mukaan.

Junnutreenit järjestetään keväällä maanantaisin ja torstaisin klo 18–19.30 ja lisäksi peliharjoitukset kentällä koulujen kesäloman aikana keskiviikkoisin kello 13–15 (25.7-8.8.2018). Harkoissa kesälomatauko juhannuksen jälkeen 21.6-22.7.

Koko kauden pakettihinta on 150 € ja sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja Suomen Golfliiton vakuutuksen. Jos olet jo HIFK Golfin jäsen, harkkojen pakenttihinta on sinulle 100 €.

Halutessasi voit kokeilla treenajä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € pakettihinnasta. Treenien päätteeksi voit myös suorittaa green cardin. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:
-osallistujan nimi, ikä ja osoite
-onko osallistuja aloittelija vaiko ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)
-jommankumman vanhemman yhteystiedot (puhelin ja sähköposti)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI 1555611820019261*

Avoimet pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »