Superviikonloppu Paloheinässä: Hole-in-one-messut avaavat stadin golfkauden, Iso Ysi auki, Hanna Teerijoen green card -kurssit alkavat

Paloheinä Golfin ulkomessut avaavat ulkopelikauden stadissa 12-14. huhtikuuta. Iso Ysi avataan torstaina HIFK Golfin jäsenille (palloränni), perjantaista lähtien kenttä on avoinna kaikille ( 9 reikää 26 €). Messujen aikana Evergreenillä järjestetään hole-in-one-kisa. Messuilla on tarjolla ilmaista mailafittausta, testipaikkoja, klinikoita, esillä on myös golfasusteita (muotinäytökset la ja su klo 11 ja 14). Välinekadulta löytyvät kaikki tärkeimmät merkit. Lauantaina starttaavat myös Hanna Teerijoen green card -kurssit. Myös kahvila pehmiskoneineen ja kaljahanoineen on auki päivittäin klo 9.00-20.30. Portit suljetaan klo 21. Tervetuloa! Lue lisää »

 

Paloheinä golfkouluttajana jälleen ylivoimainen ykkönen

*Paloheinän golfkoulu koulutti jälleen eniten golfareita Suomessa. 
Golfliiton tilastot 2018 kertovat, että Paloheinä Golf säilytti asemansa 
maan ykköskouluttajana kiristyneestä kilpailusta huolimatta. Paloheinän 
head pro Hanna Teerijoki (PGA) on kouluttanut uransa aikana lähes 17 000 
golfaria Suomen kentille, mutta on huolissaan viime vuosina 
yleistyneistä pikakursseista: "Ne aiheuttavat vahinkoa koko lajille." Lue lisää >>

 

Helsingin IFK otti golfin lajivalikoimaansa: Paloheinästä HIFK Golfin 
kotikenttä - uusi seura satsaa nuoriin ja haluaa kasvaa suureksi

* Legendaarinen urheiluseura Helsingin IFK liitti golfin 
lajivalikoimaansa ja valisi kotikentäkseen Paloheinä Golfin. Alku sujui 
kivuttomasti, kun Paloheinää kotikenttänään pitänyt Helsinki City Golf 
ry muutti nimensä HIFK Golf ry:ksi. Se haluaa kasvaa Suomen suurimmaksi 
golfseuraksi ja panostaa etenkin nuorisoon. "Tämä on upea uutinen ja 
avaa aivan uudenlaisia tulevaisuudennäkymiä", HIFK Golfin 
toiminnanjohtaja Teerijoki sanoo.Lue lisää ja katso video »

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit alkavat keväällä ja niitä järjestetään ma ja to klo 18-19.30, pelitreenit kentällä ke klo 13-15. Harkkojen hinta koko kaudelta on 150 €, se sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Myös aloittelijat ovat tervetulleita!

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019
PELIOIKEUS PALOHEINÄ PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »