Pääkaupunkiseudun paras pelipaketti 2018 - bonuskenttinä Vuosaari, Nevas, Tuusula ja Luukki & Lakisto

Pelaa ensi kausi kahdella eri kentällä yhden hinnalla: luksuskenttä Kullo ja kaupunkikenttä Paloheinä yhteensä vain 790 €

Kullo Golf Oy ja Paloheinä Golf Oy ovat kehittäneet yhteistyössä ainutlaatuisen, hinta-laatusuhteeltaan lyömättömän pelipaketin, joka on nyt yleisessä myynnissä. Kaksi kenttää kattavan pelipaketin hinta on 790 €. Maksa varausmaksuna 100 € nyt ja loput kahdessa erässä seuraavan kahden kuukauden aikana.

Voit uuden pelipaketin turvin pelata ensi kauden pelit kahdella eri kentällä mielesi mukaan: Paloheinän Isolla Ysillä Keskuspuiston kupeessa ja Kullon 18-reikäisellä kentällä, Paloheinästä vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Porvoon moottoritien varressa.

Pelipaketit ovat henkilökohtaisia. Jos etu kuulu mihinkään golfseuraan, voit halutessasi liittyä HIFK Golf ry:n tai Kullo Golf ry:n jäseneksi. Molemmat kenttäyhtiöt antavat pelipaketin lunastaneille useita etuuksia, alennuksia mm. rangepalloista ja kaveripelaajien kierroksista.

Pelipaketilla halutaan rohkaista myös perheitä pelaamaan: sen lunastaneen lapsi/lastenlapsi saa oikeuden pelata kahdella kentällä maksamalla 15€/ikävuosi. Myös lapsen on liityttävä jompaankumpaan golfseuraan.Pelipaketin haltijat saavat lisäetuna on neljä bonuskenttää, Vuosaari, Nevas, Tuusula ja Luukki & Lakisto, joissa voit golfata koko kauden 35 €:n kierroshintaan.

Pelipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä. Voit varmistaa paikkasi maksamalla 100 euron varausmaksun nyt verkkomaksuna, pankkikortilla tai luottokortilla (klikkaa SIIRRY MAKSAMAAN -painiketta alla). Varaus on sitova. Merkitse viestikenttään jäsennumerosi. Jos sinulla ei ole vielä jäsennumeroa, kirjoita viestikenttään pelaajan nimi  ja uusi jäsen.

Maksettuasi varausmaksun (voit halutessasi maksaa myös koko pelipaketin kerralla) lähetä meille siitä tieto osoitteeseen caddiemaster(a)paloheinagolf.fi, lähetämme sinulle paluupostissa maksuaikataulun kahdesta loppuerästä, jotka lankeaavat maksuun seuraavan kahden kuukauden aikana. Halutessasi voit myös ehdottaa sinulle sopivaa maksuaikataulua.

Lisätietoja lyömättömästä pelipaketista antavat Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen (puhelin 040-769 5622) ja Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen (puhelin 0400-424 944). 


SIIRRY MAKSAMAAN  
Lue lisää: Paloheinä Golf Kullon omistajaksi


KSI 

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »