Järjestämme räätälöityjä golftapahtumia yrityksille ja kaveriporukoille

GOLFDEMO RANGELLA, OMAT KISAT ISOLLA YSILLÄ?

Onko yrityksessänne tarkoituksena järjestää virkistyspäivä henkilökunnalle tai asiakkaille? Haluaisitteko järjestää oman golfkurssin Helsingissä Keskuspuiston kupeessa?

Paloheinä Golf Oy tarjoaa green card -kursseja, muutaman tunnin opastuksia golfin saloihin, kilpailuja, leikkimielisiä golftapahtumia sekä muita räätälöityjä paketteja erikokoisille ryhmille. Paketit sopivat mainiosti niin vasta-alkajille kuin jo golfia harrastavillekin.

Paloheinä Golf sijaitsee Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten meille on helppoa tulla. Ruokailu järjestyy mainiosti golfkentän yhteydessä olevassa Kahvila-ravintola Paloheinässä, jonka voi varata myös yksityistilaisuuksiin.

Alla muutamia esimerkkejä monista mahdollisuuksista viettää mukavia hetkiä golfin parissa.


DEMO: JOHDATUS
GOLFIN SALOIHIN?

Harjoittelemme kahden tunnin ajan eri golflyöntejä rangella ja Evergreen-kentällä: pitkät lyönnit, chippi ja putti. Paketti sisältää opetuksen, mailat ja pallot. Opetuksen jälkeen on mahdollista päästä kiertämään kenttää neljän hengen ryhmissä opettajan mukana. 

Voimme myös järjestää tapahtuman päätteeksi leikkimielisen kilpailun, jossa voittajat voivat saada maineen ja kunnian lisäksi hienot palkinnot. Palkinnot laskutetaan erikseen, mikäli Paloheinä Golf hankkii ne puolestanne.


IKIOMA GREEN
CARD -KURSSI?

Haluisitteko järjestää oman green card -kurssin firmanne työntekijöille tai avainasiakkaille? Oma green card -kurssipaketti sisältää avajaiskahvin, opetuksen (voimme yhdessä  sopia ajoista), kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan sekä asiantuntevan opetuksen. Kurssilla käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti.

Kurssin hinta per osallistuja voidaan räätälöidä sitä edullisemmaksi, mitä enemmän osallistujia kurssille on tulossa. Kurssi sisältää lisäksi omaisen rautamailan omaksi (naisille grafiittivarrella), ilmainen pelikierros Paloheinän kentällä (aikarajoituksin), ämpärillinen rangepalloja, oikeus käytätä rajattomasti lähipelialuetta ennen green card -kokeen suorittamista, oikeus kurssin jälkeen lainata ilmaiseksi mailoja harjoittelua varten ennen green card -kokeen suorittamista. Ryhmällenne voidaan tarvittaessa järjestää oma green card -koe heti kurssin päätteeksi.


YRITYKSESI OMAT
MESTARUUSKISAT?

Miksi ette järjestäisi tänä vuonna yrityksenne golfkilpailua Helsingin Keskuspuiston kupeessa? Kisa alkaa tervetuliaiskahveilla, jonka aikana selostetaan kilpailun säännöt ja käydään läpi kentän paikallissäännöt.

Kilpailuvaihtoehtoina voivat olla lyöntipeli (yksilökilpailu), reikäpeli (joukkuekilpailu) ja hauska tiimityönä pelattava scramble (joukkuekilpailu). Muita vaihtoehtoja ovat
lähimmäs lippua -kisa ja pisin drive -kisa. Kisan jälkeen voitte nauttia lounaan tai illallisen Kahvila-ravintola Paloheinässä. Paketti sisältää kärryvuokran ja 72 rangepalloa per kilpailija. Ruoat ja juomat laskutetaan tilauksen mukaan, samoin mahdolliset palkinnot.  

Ota yhteyttä, sovitaan hinnoista ja räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva tapahtuma!

puhelin 040-769 5622
markkinointi@paloheinagolf.fi

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »