Järjestämme räätälöityjä golftapahtumia yrityksille ja kaveriporukoille stadissa 2019

Golfdemo pron johdolla, oma green card -kurssi, firman kisat Isolla Ysillä

Onko yrityksessänne tarkoituksena järjestää virkistyspäivä henkilökunnalle tai asiakkaille 2019? Haluaisitteko järjestää oman golfkurssin Helsingissä Keskuspuiston kupeessa?

Paloheinä Golf Oy tarjoaa green card -kursseja, muutaman tunnin opastuksia golfin saloihin, kilpailuja, leikkimielisiä golftapahtumia sekä muita räätälöityjä paketteja erikokoisille ryhmille. Paketit sopivat mainiosti niin vasta-alkajille kuin jo golfia harrastavillekin.

Paloheinä Golf sijaitsee Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten meille on helppoa tulla. Ruokailu järjestyy mainiosti golfkentän yhteydessä olevassa Kahvila-ravintola Paloheinässä, jonka voi varata myös yksityistilaisuuksiin.

Alla muutamia esimerkkejä monista mahdollisuuksista viettää mukavia hetkiä golfin parissa 2019.


DEMO: JOHDATUS
GOLFIN SALOIHIN?

Harjoittelemme kahden tunnin ajan eri golflyöntejä rangella ja Evergreen-kentällä: pitkät lyönnit, chippi ja putti. Paketti sisältää opetuksen, mailat ja pallot. Opetuksen jälkeen on mahdollista päästä kiertämään kenttää neljän hengen ryhmissä opettajan mukana. 

Voimme myös järjestää tapahtuman päätteeksi leikkimielisen kilpailun, jossa voittajat voivat saada maineen ja kunnian lisäksi hienot palkinnot. Palkinnot laskutetaan erikseen, mikäli Paloheinä Golf hankkii ne puolestanne.


IKIOMA GREEN
CARD -KURSSI?

Haluisitteko järjestää oman green card -kurssin firmanne työntekijöille tai avainasiakkaille? Oma green card -kurssipaketti sisältää avajaiskahvin, opetuksen (voimme yhdessä  sopia ajoista), kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan sekä asiantuntevan opetuksen. Kurssilla käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti.

Kurssin hinta per osallistuja voidaan räätälöidä sitä edullisemmaksi, mitä enemmän osallistujia kurssille on tulossa. Kurssi sisältää lisäksi omaisen rautamailan omaksi (naisille grafiittivarrella), ilmainen pelikierros Paloheinän kentällä (aikarajoituksin), ämpärillinen rangepalloja, oikeus käytätä rajattomasti lähipelialuetta ennen green card -kokeen suorittamista, oikeus kurssin jälkeen lainata ilmaiseksi mailoja harjoittelua varten ennen green card -kokeen suorittamista. Ryhmällenne voidaan tarvittaessa järjestää oma green card -koe heti kurssin päätteeksi.


YRITYKSESI OMAT
MESTARUUSKISAT?

Miksi ette järjestäisi tänä vuonna yrituyksenne golfkilpailua Helsingin Keskuspuiston kupeessa laadukkaalla Isolla Ysillä? Kisa alkaa tervetuliaiskahveilla, jonka aikana selostetaan kilpailun säännöt ja käydään läpi kentän paikallissäännöt.

Kilpailuvaihtoehtoina voivat olla lyöntipeli (yksilökilpailu), reikäpeli (joukkuekilpailu) ja hauska tiimityönä pelattava scramble (joukkuekilpailu). Muita vaihtoehtoja ovat lähimmäs lippua -kisa ja pisin drive -kisa. Kisan jälkeen voitte nauttia lounaan tai illallisen Kahvila-ravintola Paloheinässä. Paketti sisältää kärryvuokran ja 72 rangepalloa per kilpailija. Ruoat ja juomat laskutetaan tilauksen mukaan, samoin mahdolliset palkinnot.  

Ota yhteyttä, sovitaan hinnoista ja räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva tapahtuma!

puhelin 050 516 9337
markkinointi@paloheinagolf.fi

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »