Suomen suosituin golfkeskus satsaa laatuun Hanna Teerijoen johdolla stadissa, Keskuspuiston kupeessa

Laadukkaat green card -kurssit kahdesti viikossa: saat lahjaksi mailan, pelikierroksia ja lainasetin kuukaudeksi - etujen arvo yhteensä 110 €

Suorita golfin ajokortti eli green card  Suomen suosituimassa golfkeskuksessa. Palloilulajien monitaiturin ja golfammattilaisen Hanna Teerijoen (PGA) johtamia golfin alkeis- eli green card -kursseja järjestetään 2019 Helsingin Paloheinässä kahdesti viikossa keväästä myöhäiseen syksyyn.

Paloheinä Golf satsaa opetuksen laatuun ja haluaa varmistaa, että kaikki kurssin käyneet saavat saavat riittävät perustaidot voidakseen nauttia pelaamisesta jo ensimmäisellä golfkierroksellaan. "Kaikki kurssiemme vetäjät ovat PGA-ammattiopettajia", Teerijoki muistuttaa. "Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja. Otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta ilman eri korvausta."

Kurssi maksaa 169 €, alle 22- ja yli 65-vuotiailta 129 €. Kurssin hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan ja loppukokeen.

Hintaan kuuluvat myös kuukauden ilmaiset pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi kuukauden ajan mailoja rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille. Kauden 2019 kurssilaiselle annetaan omaksi myös golfmaila (rautaseiska). Etujen yhteisarvo on vähintään 110 €.
 
KAKSI KURSSIVAIHTOEHTOA JOKA VIIKKO 2019

Viikonloppukurssi (kauden ensimmäinen kurssi 13-14. huhtikuuta)
LAUANTAINA klo 9.00-14.00 ja
SUNNUNTAINA klo 9.00-13.00.

Iltakurssi (iltakurssit starttaavat huhtikuun lopussa)
MAANANTAINA klo 17.30-21.00 ja
TIISTAINA klo 17.30-21.30.

Varaa kurssi verkossa

Voit yhtä lailla ilmoittautua puhelimitse 010  292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi  

Kurssin varausmaksu/käsiraha 30 euroa maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille, Danske Bank FI55 8000 9710 2099 94, ja se vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Koko kurssin hinnan voi maksaa myös kerralla samalle tilille joko normaalina pankkisiirtona tai verkkomaksuna (suoraan tililtä tai kortilla) klikkaamalla verkkomaksupainiketta yllä.

Pelaaminen kurssin
jälkeen Paloheinässä

Green card -kurssin suorittanut pelata kertamaksua vastaan Paloheinän pay & play -kentällä kuulumatta mihinkään golfseuraan. Jos haluat jatkaa kertamaksupelaajana ja pelata myös muilla kentillä, voit liittyä HIFK Golf ry:n jäseneksi kaudeksi 2019. Liittymismaksua ei ole, jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €. HIFK Golfin jäsenet voivat pelata vapaasti Suomen Golfliiton tasoituskortin turvin haluamillaan kentillä Suomessa. He voivat halutessaan lunastaa pelioikeuden Paloheinässä tai pelipaketin Kullo-Paloheinä.

Lue lisää golfin aloittamisesta tästä.

 


 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA GREEN CARDISTA 2019

Paloheinän head pro Hanna Teerijoki, PGA (Professional Golf Association), vastaa alla aloittelijoiden kysymyksiin green cardista ja golfkursseista. 

Mihin green cardia tarvitaan?

Green card on golfin ajokortti, joka oikeuttaa hankkimaan jäsenyyden mistä tahansa golfseurasta. Seuran jäsenyys puolestaan takaa Suomen Golfliiton tasoituskortin, jolla voit periaatteessa pelata millä tahansa maailman golfkentistä. Olemalla jonkin suomalaisen golfseuran jäsen, Suomen Golfliitto on hankkinut Sinulle myös vakuutuksen. 

Kuka voi tulla kurssille? 

Kuka tahansa, lapsista senioreihin. Kukaan ei ole liian nuori eikä liian vanha. Yksi green cardin suorittajista Paloheinässä oli hiljattain 80-vuotias helsinkiläisrouva. Paloheinä Golf järjestää green card -kurssien lisäksi myös erillisiä kursseja ja leirejä lapsille ja nuorille. Katso myös kohtaa Kurssit.

Mitä kurssilla opetetaan? 

Kurssilaisten ei tarvitse tietää golfista mitään etukäteen. Kurssilla opetetaan kaikki golfin perusteet teoriassa ja käytännössä. Kurssin aikana käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti. 

Mitä kurssimaksu sisältää?

Maksu sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja opetusvälineet (mailojen ja pallojen lainan). Kurssilaiset saavat ilmaiseksi oman rautamailan, oikeuden pelata Evergreenillä (par 3) ja oikeuden lainata pelimailoja kuukauden ajan. Etujen yhteisarvo on 110 euroa.

Milloin on paras aika hankkia green card?

Koulutamme golfareita keväästä myöhäiseen syksyyn (lokakuulle) saakka. Mitä aiemmin käyt kurssin ja hankit pelivalmiudet, sitä nopeammin pääset kiertämään kenttiä ja sitä pidemmän kauden ehdit pelata.

Miten ilmoittautua kurssille?

Klikkaa yllä olevaa vihreää painiketta VARAA KURSSI VERKOSSA tai lähetä viesti osoitteeseen caddiemaster@paloheinagolf.fi, saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vuorokauden kuluessa sähköpostitse. Voit myös ilmoittautua soittamalla caddiemasterin numeroon 010 292 7060.

Monta oppilasta mahtuu kullekin kurssille?

Oppilasmäärää ei ole rajattu, mutta pyrkimyksenä on että kurssilla on yksi opettaja noin kymmentä oppilasta kohti. Osallistujien määrä määrää opettajien määrän. Paloheinän kaikki opettajat ovat PGA-ammattilaisia. Toimintaa johtaa ja siitä vastaa head pro Hanna Teerijoki.

Miten pukeutua kurssille? 

Asu on vapaa, mutta parasta pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti.

Jos sataa, pidetäänkö kurssi silti?

Pidetään, golfarit eivät vettä pelkää. Ja osa kurssista on teoriaa, mikä vuoksi opettajat voivat kaatosateen sattuessa rytmittää kurssin rakennetta säiden mukaan.  

Miten kurssin voi maksaa? 

Varausmaksu/käsiraha (30 euroa) on maksettava Paloheinä Golfin tilille Danske Bank FI5580009710209994, loput summasta voi yhtä lailla maksaa samalle tilille ennen kurssin alkua. Muutoin kurssi on maksettava ensimmäien kokoontumiskerran yhteydessä caddiemasterille (kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä). Hepoiten voit maksaa kurssin verkkomaksuna (klikkaa oranssia painiketta yllä).

Minkä seuran jäseneksi kannattaa liittyä?

Voit vapaasti valita seurasi tai olla liittymättä mihinkään seuraan. Muut kentät vaativat kuitenkin tasoituskortin (eli Suomen Golfliitoon kuuluvan seuran jäsenyyttä) esittämistä ehtona pelaamiselle. Paloheinä on HIFK Golfin kotikenttä ja itse suosittelemme liittymistä sen jäseneksi (aikuiset 91 €, junnut 50 €, ei liittymismaksua). Pelkkä jäsenyys oikeuttaa käyttämään Evergreen-kenttää (par 3) koko kauden ilman eri maksua. 
 

Miksi suorittaa green card juuri Paloheinässä?

Paloheinä on asiakasmääriltään Suomen suosituin golfkeskus, joka kouluttaa golfkauden aikana enemmän uusia golfareita kuin mikään muu golfkenttä Suomessa. Paloheinä sijaitsee Helsingissä, paikalle pääsee myös bussilla, Paloheinässä vallitsee välitön ja tärkeilemätön tunnelma, ja opettajatiimimme on tarkkaan valittu. Kurssiemme tasosta kertoo paljon se, että suuri osa uusista kurssilaisista tulee meille juuri muiden golfareiden suosituksista. Miksi kaahaisit korpikentille, kun saat saat laadukkainta golfopetusta järkevään hintaan stadissa?


Lisätietoja pääkouluttaja, head pro Hanna Teerijoesta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hanna_Teerijoki
http://www.paloheinagolf.fi/hanna-teerijoen-golfopas
Hanna Teerijoki MTV3:n uutisissa
Iltasanomien juttu Hanna Teerijoesta (PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naisten Fitness Golf pyörähtää jälleen käyntiin Paloheinässä. Hanna Teerijoen suunnitteleman harjoitteluohjelman aikana kehitetään golfin eri osa-alueita monipuolisesti vuoden ajan. "Lyönteihini tuli huimasti lisää pituutta", pilottiohjelmaan osallistunut Jaana Lindström kertoo. "Fitness Golf haastoi kokeilemaan rajoja ja toi onnistumisen riemua", Riitta Fagerholm kiittelee. "Harjoittelu oli piristävää ja treeneihin oli aina kiva tulla. Olen huomannut muutokset myös kotona arjessa", Kaija Jorasmaa lisää. Marraskuussa alkava Fitness Golf on avoin kaikille pääkaupunkiseudulla asuville naisille.

 

 

Fitness Golf on Hanna Teerijoen (PGA) suunnittelema, naisille suunnattu golfin harjoitusohjelma. Vuoden kestävän harjoittelusjakson aikana kehitetään golfin eri osa-alueita monipuolisesti.

Fitness Golf on golfin perusteellinen peruskoulu”, Teerijoki sanoo. ”Suurin syy huonoon svingiin on ihmiskehon jäykkyys, eikä tämä ole ikäkysymys. Laatimani ohjelman tavoitteena on löytää kehon ja svingaamisen rytmi. Harjoittelemme liikeratoja myös ilman mailaa, käytämme kahvakuulaa ja kuntosalin laitteita apuna golfissa tarvittavien lihasalueiden vahvistamiseksi.”

"Lyönteihini tuli huimasti lisää pituutta", Fitness Golfiin osallistunut 
Jaana Lindström tiivistää. "Olen ollut aiemmin jäykkä, ja kurssin aikana yleiskuntoni ja liikkuvuuteni ovat kehittyneet", Kaija Jorasmaa sanoo. "Muutoksen olen huomannut myös kotona ja arjessa." Pilottikurssille osallistunelle Riitta Fagerholmille vuoden kestänyt harjoitusohjelma toi onnistumisen riemua. "Ja myös uusia ystäviä."

“Pilottivuoden ohjelmaan osallistuneet oppivat svingin perusteet syvällisesti ja heidän lyöntiensä pituus kasvoi keskimäärin 25 prosenttia. Fysiikkaharjoitukset auttoivat huomattavasti oikean motoriikan löytämisessä, ja 95 prosentilla osallistujista tippui myös tuntuvasti tasoitus", Teerijoki kertaa. Hän sai ohjelman aikana uuden otteen myös omaan peliinsä: ohjaamallaan pelikierroksella syyskuussa hän teki kahdeksan birdietä.

Fitness Golf alkaa
jälleen tammikuussa

Fitness Golf alkoi uudelleen marraskuussa, ja sen uusin ryhmä starttaa tammikuussa 2016. Siihen ehtii ilmoittautua mukaan vielä joulukuussa. Vuoden kestävä ohjelma sisältää  lähtötasotarkoituksen ja lopputestit, golfin pienryhmäharjoittelua, liikkuvuus-, kehonhallinta- ja lihaskuntoharjoittelua, ohjattuja pelikieroksia kentällä, räätälöityjä tehopäivä, mailojen fittauksen ja harjoittelupallon rangella koko kauden ajan.

Talven aikana kehitetään fyysisiä ominaisuuksia ja golfkauden aikana keskitytään pelillisiin osa-alueisiin. Harjoitusillat ovat talvella maanantai ja perjantai, kesällä maanantai ja torstai.

* Tammi-maaliskuu 2016  -  fysiikkaharjoituksia 2 tuntia/vko
* Huhti- ja toukokuu 2016  -  golfin ryhmäharjoituksia 2h/vko
* Kesäkuu-elokuu 2016  -  golfin pienryhmäharjoituksia 1 tunti/vko ja fysiikkaharjoituksia 1 tunti/vko
* Syyskuu-joulukuu 2016  -  harjoituksia 1 tunti/vko ja lopputestit

Ohjelma sopii kaikentasoisille golfareille. Golfin pienryhmäharjoitukset tehdään intensiivisesti 3-4 hengen ryhmissä ja opetustiiminä toimii Hanna Teerijoki ja Lauri Suvanto. Fysiikkaharjoituksista vastaa muodostelmaluistelun maailmanmestari Laura Valli.

Vuoden kestävän projektin hinta on 1800 euroa, jonka voi maksaa myös 150 euron kuukausierissä (12 erää). Maksuvälineenä käyvät myös liikunta- ja virikesetelit. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautumiset vuoden 2016 projektiin 12. joulukuuta mennessä. Projektiin sitoudutaan koko vuodeksi. Siihen voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat naiset golfseuran nimestä riippumatta. Tervetuloa mukaan!


FITTNESS GOLFIIN 2014-2015 OSALLISTUNEET KERTOVAT:

Riitta Fagerholm:
"Fitness Golf haastoi kokeilemaan rajoja ja toi onnistumisen riemua: urheilullinen olemus (pienempi vaatekoko) sekä suoremmat ja pidemmät lyönnit kannustavassa ilmapiirissä. Fitness Golf tarkoitti yhteisöllisyyttä, yhteistä yrittämistä ja toi uusia ystäviä."

Jaana Lindström:
"Fitness Golf oli kokonaisuutena niin huippu! Vielä en pysty tarkasti arvioimaan kuinka paljon kehityin, mutta koen saaneeni paljon kurssista. Lyönteihini tuli huimasti lisää pituutta. Svingini oli ollut väärä ja oikean svingin oppiminen vie aikansa, mutta siihen sain kurssilta hyvät eväät. Vartalonhallinta parani ja kiertoihin tuli lisää liikerataa. Kunto koheni Lauran mahtavissa lihaskunto- ja liikkuvuustreeneissä."

Kaija Jorasmaa:
"Olin aiemmin jäykkä, mutta kurssin aikana liikkuvuuteni ja yleiskuntoni kehittyivät. Yläkroppani vahvistui ja liikkuu nyt paremmin. Harjoittelu ylipäätään oli piristävää ja treeneihin oli aina kiva tulla. Ryhmähenki oli mahtava ja opettajat kannustavia. Sain hyviä vinkkejä harjoitteluun ja tekniikka käytiin läpi syvällisesti perusteista alkaen. Sain lyöntiini paljon rautaa! Muutokset olen huomannut myös kotona arjessa."

 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »