Senioreille omat green card -kurssit kerran viikossa

Paloheinään on helppo tulla, Iso Ysi sopii hyvin myös senioreille

Paloheinä Golf on kuin räätälöity seniorigolfareille: se sijaitsee Keskuspuiston kupeessa, golfkentälle pääsee bussilla eikä yhdeksänreikäisellä puistokentällä ole jyrkkiä nousuja.

Jos et ole ennen pelannut golfia, voit kokeilla lyöntejä rangellamme (harjoituslyöntialueella) tai voit pelata Evergreen-kentän (par 3) varmistaaksesi, onko golf juuri Sinulle sopiva laji. Iso ämpäri rangepalloja maksaa viisi euroa, halvin erä kaksi. Mailan voit vuokrata 3,5 euron hintaan. Päivälippu Evergreenille maksaa 5 euroa.

Jos golf kiinnostaa myös kokeilun jälkeen, voit osallistua yhdelle Paloheinän suosituista green card -kursseista. Kursseja järjestetään kahdesti viikossa hintaan 129 euroa. Kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen kurssilainen saa käteensä green cardin eli golfin ajokortin. Vanhin Paloheinän golfkurssille osallistunut on 83-vuotias helsinkiläisnainen.

SENIOREILLE OMAT
GREEN CARD -KURSSIT

Jos tunnet itsesi senioriksi, voit vaihtoehtoisesti osallistua myös Paloheinän kiireettömille seniorikursseille. Niitä järjestetään kerran viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-14. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujamäärästä ja sen vetäjänä toimii seniorigolfari Kalevi Tellqvist (PGA).

Seniorikurssin päätteeksi voit suorittaa green card -kokeen eli golfin ajokortin. Kurssin ja kokeen yhteishinta on 129 €. Ilmoittaudu sähköpostitse caddiemaster(a)paloheinagolf.fi tai soita numeroon 010 292 7060

Green card -kurssin käytyäsi voit liittyä lähes mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan. Helsinki City Golf, joka pitää kotikenttänään Paloheinää, on tunnettu avoimesta ja innokkaasta senioritoiminnasta. HCG:n seniorit järjestävät sosiaalista toimintaa, pelimatkoja ja kilpailuja.

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »