Senioreille omat green card -kurssit kerran viikossa

Paloheinään on helppo tulla, Iso Ysi sopii hyvin myös senioreille

Paloheinä Golf on kuin räätälöity seniorigolfareille: se sijaitsee Keskuspuiston kupeessa, golfkentälle pääsee bussilla eikä yhdeksänreikäisellä puistokentällä ole jyrkkiä nousuja.

Jos et ole ennen pelannut golfia, voit kokeilla lyöntejä rangellamme (harjoituslyöntialueella) tai voit pelata Evergreen-kentän (par 3) varmistaaksesi, onko golf juuri Sinulle sopiva laji. Iso ämpäri rangepalloja maksaa viisi euroa, halvin erä kaksi. Mailan voit vuokrata 3,5 euron hintaan. Päivälippu Evergreenille maksaa 5 euroa.

Jos golf kiinnostaa myös kokeilun jälkeen, voit osallistua yhdelle Paloheinän suosituista green card -kursseista. Kursseja järjestetään kahdesti viikossa hintaan 129 euroa. Kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen kurssilainen saa käteensä green cardin eli golfin ajokortin. Vanhin Paloheinän golfkurssille osallistunut on 83-vuotias helsinkiläisnainen.

SENIOREILLE OMAT
GREEN CARD -KURSSIT

Jos tunnet itsesi senioriksi, voit vaihtoehtoisesti osallistua myös Paloheinän kiireettömille seniorikursseille. Niitä järjestetään kerran viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-14. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujamäärästä ja sen vetäjänä toimii seniorigolfari Kalevi Tellqvist (PGA).

Seniorikurssin päätteeksi voit suorittaa green card -kokeen eli golfin ajokortin. Kurssin ja kokeen yhteishinta on 129 €. Ilmoittaudu sähköpostitse caddiemaster(a)paloheinagolf.fi tai soita numeroon 010 292 7060

Green card -kurssin käytyäsi voit liittyä lähes mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan. Helsinki City Golf, joka pitää kotikenttänään Paloheinää, on tunnettu avoimesta ja innokkaasta senioritoiminnasta. HCG:n seniorit järjestävät sosiaalista toimintaa, pelimatkoja ja kilpailuja.

*

Golfin jatkokurssit viikonloppuisin

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja viikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 129 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »