Auki aamusta iltaan, aurinkoiselta terassilta näkymä rangelle - hanaoluena Hartwallin Aura

Kahvila Paloheinä tarjoilee salaatteja, keittoja, leipiä, kakkuja, erikoiskahveja

Paloheinä Golfin klubitalolla toimiva Kahvila Paloheinä on nyt suljettu, mutta avaamme ovemme jälleen keväällä rangen avaamisen yhteydessä (yleensä maaliskuussa). Tarkemmat tiedot avaamisesta kerrotaan tällä sivulla ja somessa. Tervetuloa kevään koittaessa! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VANHA TEKSTI:
Kahvila-ravintola Paloheinän tarjonta on laajenteunut: sen kahvivalikoimassa on kaudella 2017 useita erikoiskahveja cappucinosta espressoon. Tarjoilemme kahveja kolmessa eri kokoluokassa. Saatavilla on tuttuun tapaan myös teetä, kaakaota, virvokkeita, olutta, viiniä, samppanjaa ja väkeviä. Hanaoluena on Hartwallin Aura.

Kahvila Paloheinä toimii myös tapahtumia järjestävänä tilausravintolana, jossa on huippuluokan keittiö. Jos haluat järjestää juhlat klubitalollamme tai vuokrata sen kaveriporukkasi käyttöön, pyydä tarjouspyyntö osoitteesta markkinointi(a)paloheinagolf.fi.

Kahvila Paloheinä on auki joka päivä kello 8-22. Koko range näkyy aurinkoiselta terassiltamme, josta voit katsella golfareiden harjoituslyöntejä. Olet tervetullut Kahvila Paloheinään, vaikka vihaisit golfia! 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »