Rangepallojen hinnat ennallaan, saat yhä ison ämpärin (112 palloa) vitosella

Rangella uudet lyöntimatot ja kierrossa 50 000 uutta rangepalloa

Paloheinän range on Suomen suosituin ja siitä tekee poikkeavan ikivihreä tekonurmi, johon on maalattu useita helposti havaittavia lyöntikohteita. Etäisyystaulut ja palloämpäreiden kylkiin liimatut tarrat kertovat etäisyydet lyöntikohteisiin. Kaltevilla "griineillä" on lippuja reikineen, minkä vuoksi Paloheinässä tehdään lähes päivittäin "rangeholareita".

Poikkeavaa Paloheinässä on Suomen muihin rangeihin verrattuna myös se, että kaikkien lyöntimattojen alla on paksut kumiset turvalaatat. Ne vaimentavat mahdolliset ranteita vahingoittavat iskut. Kaikkien lyöntipaikkojen molemmin puolin on matalat, teräksiset turva-aidat. Rangen lyöntimatot vaihdettiin uusiin keväällä 2016, ja pallokoneissa kiertää 50 000 uutta palloa.

Paloheinä range on edullinen tapa tutustua golfiin: halvin palloerä maksaa kaksi euroa, ison ämpärin palloja saa vitosella. Pallokoneiden luukut suljetaan puoli tuntia ennen varsinaista sulkemisaikaa. 

Mailoja lainataan 
ilmaiseksi junnuille

Rangella voi lyödä palloa, vaikka ei omistaisi golfmailaa. Mailan voi vuokrata caddiemasterilta 3,50 euron kappalehintaan, alle 18-vuotiaat saavat mailat ilmaiseksi käyttöönsä. Mailoja vuokraavien tai lainaavien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä.

Rangepalloja voi vuokrata pin-koodilla tai älykortilla (kortti maksaa 6 €), maksuvälineinä kelpaavat myös Smartum, Kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Sporttipassi. Mitä enemmän palloja vuokraat, sitä halvemmaksi pallon yksikköhinta käy. Pallojen hinnat 2016 ovat samat kuin viime vuonna, hinnat

Niiden, jotka haluavat yksityisopetusta rangella, on varattava etukäteen aika verkossa tai caddiemasterilta. Paloheinässä toimii kolme PGA-ammattiopettajaa: head pro Hanna Teerijoki, pro Anssi Kosonen ja pro Kalevi Tellqvist. Ajanvaraukseen pääset tästä.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »