Rangepallojen hinnat ennallaan, saat yhä ison ämpärin (112 palloa) vitosella

Harjoittele lyöntiesi tarkkuutta ja pituutta Suomen ykkösrangella: alla ranteita säästävät matot, lyöntikohteina liputetut griinit

Paloheinän range on Suomen suosituin ja siitä tekee poikkeavan ikivihreä tekonurmi, johon on maalattu useita helposti havaittavia lyöntikohteita. Etäisyystaulut ja palloämpäreiden kylkiin liimatut tarrat kertovat etäisyydet lyöntikohteisiin. Kaltevilla "griineillä" on lippuja reikineen, minkä vuoksi Paloheinässä tehdään päivittäin "rangeholareita".

Poikkeavaa Paloheinässä on Suomen muihin rangeihin verrattuna myös se, että kaikkien lyöntimattojen alla on paksut kumiset turvalaatat. Ne vaimentavat mahdolliset ranteita vahingoittavat iskut. Kaikkien lyöntipaikkojen molemmin puolin on matalat, teräksiset turva-aidat. Rangen pallokoneissa kiertää noin 80 000 palloa.

Paloheinä range on edullinen tapa tutustua golfiin: halvin palloerä maksaa kaksi euroa, ison ämpärin palloja saa vitosella. Pallokoneiden luukut suljetaan 15-30 minuuttia ennen varsinaista sulkemisaikaa. 

Mailoja lainataan 
ilmaiseksi junnuille

Rangella voi lyödä palloa, vaikka ei omistaisi golfmailaa. Mailan voi vuokrata caddiemasterilta 3,50 euron kappalehintaan, alle 18-vuotiaat saavat mailat ilmaiseksi käyttöönsä. Mailoja vuokraavien tai lainaavien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä.

Rangepalloja voi vuokrata pin-koodilla tai älykortilla (kortti maksaa 6 €), maksuvälineinä kelpaavat myös Smartum, Kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Sporttipassi. Mitä enemmän palloja vuokraat, sitä halvemmaksi pallon yksikköhinta käy. Pallojen hinnat 2018 ovat samat kuin viime vuonna, hinnat

Niiden, jotka haluavat yksityisopetusta rangella, on varattava etukäteen aika verkossa tai caddiemasterilta. Paloheinässä toimii kolme PGA-ammattiopettajaa: head pro Hanna Teerijoki, pro Anssi Kosonen ja pro Kalevi Tellqvist. Ajanvaraukseen pääset tästä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »