Rangepallojen hinnat ennallaan, saat yhä ison ämpärin (112 palloa) vitosella

Rangella uudet lyöntimatot ja kierrossa 50 000 uutta rangepalloa

Paloheinän range on Suomen suosituin ja siitä tekee poikkeavan ikivihreä tekonurmi, johon on maalattu useita helposti havaittavia lyöntikohteita. Etäisyystaulut ja palloämpäreiden kylkiin liimatut tarrat kertovat etäisyydet lyöntikohteisiin. Kaltevilla "griineillä" on lippuja reikineen, minkä vuoksi Paloheinässä tehdään lähes päivittäin "rangeholareita".

Poikkeavaa Paloheinässä on Suomen muihin rangeihin verrattuna myös se, että kaikkien lyöntimattojen alla on paksut kumiset turvalaatat. Ne vaimentavat mahdolliset ranteita vahingoittavat iskut. Kaikkien lyöntipaikkojen molemmin puolin on matalat, teräksiset turva-aidat. Rangen lyöntimatot vaihdettiin uusiin keväällä 2016, ja pallokoneissa kiertää 50 000 uutta palloa.

Paloheinä range on edullinen tapa tutustua golfiin: halvin palloerä maksaa kaksi euroa, ison ämpärin palloja saa vitosella. Pallokoneiden luukut suljetaan puoli tuntia ennen varsinaista sulkemisaikaa. 

Mailoja lainataan 
ilmaiseksi junnuille

Rangella voi lyödä palloa, vaikka ei omistaisi golfmailaa. Mailan voi vuokrata caddiemasterilta 3,50 euron kappalehintaan, alle 18-vuotiaat saavat mailat ilmaiseksi käyttöönsä. Mailoja vuokraavien tai lainaavien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä.

Rangepalloja voi vuokrata pin-koodilla tai älykortilla (kortti maksaa 6 €), maksuvälineinä kelpaavat myös Smartum, Kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Sporttipassi. Mitä enemmän palloja vuokraat, sitä halvemmaksi pallon yksikköhinta käy. Pallojen hinnat 2016 ovat samat kuin viime vuonna, hinnat

Niiden, jotka haluavat yksityisopetusta rangella, on varattava etukäteen aika verkossa tai caddiemasterilta. Paloheinässä toimii kolme PGA-ammattiopettajaa: head pro Hanna Teerijoki, pro Anssi Kosonen ja pro Kalevi Tellqvist. Ajanvaraukseen pääset tästä.

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »