Pelillisesti vaatimaton - sisällöllisesti runsas! (7.5.2018)

Pelillisesti vaatimaton – sisällöllisesti runsas! Nii-in. Sellainen oli tämän maanantain 7.5. kesäisen oloinen pelikierros. Sääennuste lupaa muuten viikonvaihteeksi jopa hellettä. Ihanaa!

Kauden alku menee kierros toisensa jälkeen tuntuman hakemiseen. Mikä maila miltäkin etäisyydeltä? Kuinka bunkkerista pääseekään kunnialla pois? Miten putin saa säädetyksi kohdalleen. Niin paljon on pohdittavaa, että korvien välissä surisee.

Minulla oli ilo saada pelikaveriltani Minnalta hänelle tarpeettomaksi käynyt PINGin väyläpuu. Olen sillä nyt pelannut puolenkymmentä kertaa ja pakko sanoa: on mahtavava maila!

Pankaa ihmeessä tarpeettomiksi käyneet mailat kiertoon. Niistä on jollekulle suunnattomasti iloa, eikä maksa paljoa.

Siinä pelikierroksen lomassa sukeutui keskustelu erilaisiin sanontoihin kuten: lähti kuin hauki kaislikosta (hieno lyönti väylällä), lähti kuin kuppa Töölöstä (hankala putti greenin reunalta kohti lippua) tai lähti kuin telkkä pöntöstä. Tämä vertaus tosin liittyi pelikavereideni Mikon ja Ellan uuteen Mersuun, jota mainoksessa kehuttiin näillä sanoilla. He liikkuvat nyt ”telkällä”. Hieno on.

Siinä kasiväylän greenillä seisoskellessamme Mikko kysyin arvoituksen: ”Kuka tietää mistä tulee sanonta tuhannen pillun päreistä?”

NO?

Pohjalaisisäntä katseli komeaa haapametsikköä, tuumaili aikansa ja tokaisi: ”Noistahan saisi tuhannen pillun päreet” oikeesti. Päreitä käytettiin ennen vanhaa saunassa pefletteinä eli istuma-alustoina, että semmonen tarina.

Kiitos kivasta kierroksesta. Jatketaan hiomista. Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen

*

Avoimet pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »