Golfaa loppukausi 2017 stadissa: pelioikeus Paloheinässä 245 €

Helsinki City Golf ottaa uusia jäseniä kaudeksi 2017. Helsinki City Golfin jäsenet maksavat keväällä 2017 jäsenmaksun (ei liittymismaksua) seuralle: aikuiset 91 € ja juniorit 50 €. Jäsenmaksun lisäksi he lunastavat pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golf Oy:ltä.


PALOHEINÄ-PELIOIKEUS 2017

Juniorit 375 euroa
Aikuiset 495 euroa

Kaikilla pelimaksun suorittaneilla Helsinki City Golfin jäsenillä on rajoittamaton pelioikeus Paloheinässä. Heillä on myös oikeus käyttää kotikenttänsä harjoitus- ja lähipelialueita. Myös golfkärryjen käyttö on ilmaista. Jäsenet saavat alennusta korteille ladatuista rangepalloista ja voivat tuoda kierroksille kaveripelaajia alennushintaan.

Paloheinän pelioikeuden haltijoilla on mahdollisuus lunastaa lapsilleen Paloheinän pelioikeus perhehintaan! Lapsen pelioikeuden hinta muodostuu ikävuosien perusteella, 10 € per ikävuosi. Esimerkiksi 10-vuotiaan pelioikeuden hinta on näin ollen 100 €. Lisäksi tulee maksettavaksi junioreiden jäsenmaksu 50 €. Perhehinta koskee alle 18-vuotiaita lapsia. 


PALOHEINÄ PLUS -PELIOIKEUS 2017

Juniorit 670 €
Aikuiset 790 € 

Helsinki City Golfin jäsenillä on mahdollisuus lunastaa myös Paloheinä Plus eli laajennettu pelioikeus vain 295 euron lisähintaan. Se sisältää Paloheinän lisäksi oikeuden pelata seitsemällä sen 18-reikäisellä kaverikentällä (Hillside, Kulloo, Kurk, Nurmijärvi, Ringside, Ruukki ja Vierumäen Classic). Plus-pelioikeuden lunastaneet maksavat 10 euroa jokaisella kaverikentällä pelaamastaan kierroksesta. 

 

LIITY CITY GOLFIIN JA PELAA PELISI STADISSA 2017 - täytä jäsenhakemuskaavake


Täytä ystävällisesti ylläolevat tiedot ja lähetä. Otamme yhteyttä mahdollisimman pikaisesti ja lähetämme jäsennumerosi sekä maksutiedot. Huomioithan, että jäsenyys edellyttää sekä pelikausimaksun että seuran maksujen maksamista.

*

Arkajalkalähtöjä joka ilta Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata klo 20 lähtien kiireettömän arkajalkalähdön kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Ilmaista opetusta opiskelijoille, teineille ja työttömille

Golfopettaja Kalevi Tellqvist (PGA) antaa ilmaista yksityisopetusta Paloheinän rangella keskiviikkoisin kello 15-17 jos olet opiskelija, teini-ikäinen tai työtön. Paloheinä Golf lainaa mailat ja pallot. Varaa puolen tunnin sessiosi suoraan Kalelta, soita 0500-310875.

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Golfaa loppukausi 2017 stadissa: pelioikeus Paloheinässä 245 €

Lunasta rajoittamaton pelioikeus Paloheinän Isolle Ysille loppukaudeksi 2017 vain 245 eurolla. Miksi kaahata korpikentille, jos voit pelata kahden tunnin kierroksen stadissa työpäiväsi jälkeen? Golfaa loppukausi stadissa hyvässä seurassa!

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »