Sadepäivän iloisia asioita? (4.8.2017)

Näitä sadepäiviä on tänä kesänä piisannut. Onko mitään iloisia asioita-no mietitään: Jotenkin ihmeen kaupalla kesän tapahtumat on onnistuttu pitämään poutasäässä tai ainakin vähäsateisessa kelissä.

Itse olen käynyt kierroksella muutamia kertoja viikossa. Meikäläisen on helppo lähteä, kun matkaa Paloheinän kentälle on vain runsas kilometri. Henkilökohtaisesti tämä on erittäin iloinen asia.

Erityisen iloinen asia on se suuri määrä nuorehkoja ihmisiä, jotka ovat aloittaneet tänä kesänä. Sankoin joukoin he osallistuvat myös kurssin jälkeisiin viikkoharjoituksiin. Viimeksi seuran kevätkokouksessa pohdittiin, miten nuoria saataisiin enemmän mukaan. Seuramme jäsen ”Lasse” totesi osuvasti, että jollei nuorennusta pian saada, alamme muistuttaa takavuosien tv:n Muppet Shown parvekkeen porukkaa!

Iloinen asia on myös talkoohenki. Heinäkuun viimeisenä kentän kunnostustalkoisiin tuli yli kolmekymmentä innokasta. Muutamassa tunnissa saatiin nättiä jälkeä kauniissa kesäsäässä. Voi kunpa ihmiset korjaisivat pallonsa kuopat greenillä heti tuoreeltaan! Niiden tasoittelu jälkeen päin on työlästä puuhaa.

Mutta kyllähän kaikkein iloisin asia on PEHMYTJÄÄTELÖ, jota saa klubitalon kahviosta sateella ja poutasäässä.

Leena Pakkanen

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google PlayMuut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »