Apinat selästä! (24.7.2018)

Mestikset lähestyvät, olemmeko valmiit?

On aika valmistautua seuramme jokavuostisiin mestaruuskisoihin. Meitä naisia on ilmoittautunut tätä kirjoittaessani aika vähän. Ennen kuulumattoman vähän. Tuskin saamme senioriporukkaa veteraaneista puhumattakaan. Varsinaisia on onneksi riittävästi.

No menetkö vai etkö?

Menen. Olen valmistautunut toukokuusta lähtien. Kierros toisensa jälkeen Paloheinässä tavoitteenani on ollut nostaa tasoitusta kisoja varten. Aloittaessani se oli 21,4 nyt muutama päivä ennen kisaa 22,1!

Tyhmä nainen, miksi näin teet?

Tasoitushan on sitä varten, että heikommat menestyvät paremmin hyvien rinnalla, kun on tämä tasoitusjärjestelmä. Sama ideahan on ravilähdöissä. Toimii.

Nyt olen jo pudottanut muutaman apinan selästä. Olo on paineeton. Ei tarvitse näyttää. Riittää, kun seuraan katseella parempien kompurointia alhaisten tasoitustensa kanssa.

Pakkanen: olet ilkeä!

Niin olenkin, ilkeä vanha nainen, josta jälkipolvet puhuvat kunnioitavaan sävyyn kämmenpohjaan naureskellen.

Apinat ovat pudonneet selästä.

Kisoissa tavataan!

PS. Voi herttanen sentään. Mestis on TASOITUKSETON  LYÖNTIPELI. 

Olenko harjoitellut väärään kisaan?
 
OLET!

Taas on apina selässä.

 

Leena Pakkanen

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019
PELIOIKEUS PALOHEINÄ PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »