Nyt se on sitten nähty! (30.9.2017)

Nyt se on sitten nähty!

No mikä, ihmekö on tapahtunut?

Katsos, eilen torstaina 28.9. saimme vastauksen kummalliseen sääntömuutoskokouskutsuun. Sitä oli jopa lykätty parilla viikolla, koska asiasta, jota emme vielä tienneet, ei oltu päästy sopimukseen. Kova kuhina kävi seuran jäsenistön keskuudessa. Puhelinsoittoja, vaikenemista, arvailua, kuiskutteluja…

Kerro!

HCG ja HIFK laittavat hynttyyt yhteen. Tiedotteessa kerrotaan, että golfista tulee Helsingin IFK:n kahdeksas urheilulaji, kun HIFK Golf ry aloittaa toimintansa. Me siis olemme nyt HIFK Golf ry ja emoseura IFK ry:n alaisuudessa. Yhdistyksen kotikenttä on meidän kenttämme Paloheinä Golf.

Ollaanko siis nyt HG entisen HCG:n sijaan? Vai HIKKA? HIKIGOLF…

Ei nyt hoppuilla kyllä se selviää. Tärkeää on että ollaan ison monialaisen urheiluseuran sateenvarjon alla - muistako rallatuksen: äidin kasvimaalla raparperin alla… Siellä on turvallista.

Mukaan saadaan ennen muuta nuoria ja lapsia. Sitähän tämä harmaantuva golfareiden joukko tarvitsee. Citygolfin jäsenten asema ei huonone. Hanna jopa vakuutti, että voisi parantua – miten, sitä nyt ei vielä tiedetä.

Tulkoon mitä on tullakseen. Me seniorit jatkamme. Hyvä esimerkki on pelikaverini Ritva Parikka, joka alkukaudesta teki ulkomailla holarin. Tänään hän kertoi, että sata kierrosta Paloheinässä on täynnä. Voi mahotonta!

Patikoikaapa itse kesän aikana 450 km! Aika pitkälle pääsee. Illat pimenevät, mutta pelata voi edelleen. Cross Country -kisa lähestyy. Se onjo vuosia ollut minulle syyskauden huipennus.

Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »