Lämmöllä (3.6.2018)

Kevät on juuri vaihtunut kesäksi. Lämmöllä olen seurannut kuinka Paloheinässä on tänä keväänä ollut paljon junnuja. Golf on hyvä harrastus, jossa saa hien pintaaan, vaikkei olisikaan helteinen päivä.

Junioriryhmiä on ollut puolenkymmentä ja ohjaajilla kädet täynnä työtä. Jos nämä nuoret, edes osa heistä saadaan pysymään lajissa ja meillä HIFK Golfissa (ent. HCG) niin ei ole pelkoa siitä, että jäsenistö alkaisi yhä enemmän muistuttamaan taannoisen ”Muppet Shown” parvekkeen porukkaa.

Kullo näyttää vetävän väkeä. Monet omista pelikavereistani ovat siirtyneet sinne. Tapaan heitä enää harvakseltaan Paloheinässä. Tämä surettaa, mutta näillä mennään. Kylmän rauhallisesti varaan omia peliaikojani Paloheinässä. Lisätäkseni vaatimustasoa yritän löytää itselleni tuntemattomia ihmisiä, joiden tasoitus on hiukan parempi kuin omani.

Lämmöllä ajattelen myös pehmiskonetta!

SIIS MITÄ?

No pehmisjäätelöä pursuavaa hökötystä, josta saa pelinautinnon jälkeisen palautumisnautinnon. Hinta vain 3,50! Himo iskee yhtä varmasti kuin pissahätä seiskaväylällä siinä vaiheessa, kun bajamaja näkyy.

Huvinsa kullakin, ajattelet tuntematon pelikaverini. Minä ajattelen sinua lämmöllä.

Kentällä tavataan!

Leena Pakkanen

*

Avoimet pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »