Green card -kursseja, nappulaleirejä, junnuharkkoja, yksityisopetusta ja pron ryhmäharkkoja

PRO-OPETUSTA JA SUOSITTUJA KURSSEJA JOKA LÄHTÖÖN

Paloheinä Golf on johtava golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja golfkouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut tuhansia golfareita, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea. Opettajina toimivat myös Sonja Kallio (PGA), Anssi Kosonen (PGA) ja Kalevi Tellqvist (PGA).


Hanki green card ja ala pelata: kursseja kahdesti viikossa

Aloita golf ujostelematta stadissa. Hanki green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Kurssi kestää 8 tuntia, se sisältää kokeen ja maksaa 169 € (alle 21-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta 129 euroa). Kursseja järjestetään läpi koko kesän, varmista paikkasi ajoissa!  Lue lisää

Varaa Kurssi verkossa

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit kesäkuussa

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kauden 2017 kolme viikkoleiriä järjestetään kesäkuussa. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; kokeneille on omat ryhmät. Lue lisää»

Varaa Kurssi verkossa


Pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Sonja Kallion (PGA) johtamat ryhmäharjoitukset kestävät tunnin ja niitä järjestetään kello 20-21 joka maanantai 8. toukokuuta lähtien. Harkat ovat avoimet kaikille. Niiden kertahinta on 25 euroa, mikä maksetaan caddiemasterille ennen harjoitusten alkua. Viidet harkat voi lunastaa pakettihintaan 110 euroa, kymmenen kerran hinta on 200 euroa. Pro-harkkojen ryhmäkoko on rajoitettu, maksimi osallistujamäärä on 20.

PRO-HARKAT TEEMOITTAIN 2017

TOUKOKUU - puumailat 8.5 - bunkkeri 15.5 - putti 22.5 - chippi 29.5 

KESÄKUU - pitchi 5.6 - rautamailat 12.6 - puumailat 19.6 - bunkkeri 26.6

HEINÄKUU - putti 3.7 - chippi 10.7 - pitchi 17.7 - rautamailat 24.7 - puumailat 31.7

ELOKUU - bunkkeri 7.8 - putti 14.8 - chippi 21.8 - pitchi 28.8

SYYSKUU - rautamailat 4.9 - puumailat 11.9 - bunkkeri 18.9 - putti 25.9

Ilmoittautumiset

 

Yksityisopetusta milloin Sinulle sopii

Halutessasi voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta. Head pro Hanna Teerijoen hinta on 40 € per 20 minuuttia, Anssi Kososen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 60 € (30 €/30 min). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Anssille voit varata ajan samalle päivälle myös tekstiviestillä +358 40 7444566. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »