Green card -kursseja, jatkokursseja, päiväleireijä junnuille, HIFK Golfin junnuharkkoja, yksityisopetusta, ryhmäharkkoja...

KURSSEJA JA OPETUSTA JOKA LÄHTÖÖN 2019

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo lähes 17 000 golfareia, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea. Opettajina toimivat myös Anssi Kosonen (PGA), Nishal van Loon (PGA, enlanniksi) ja Kalevi Tellqvist (PGA).


Hanki green card alkeiskurssilla ja ala pelata 2019

Aloita golf stadissa korpikentille kaahaamatta. Hanki Paloheinän green card -kurssilla (=alkeiskurssilla) green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Kurssi kestää 8 tuntia, se sisältää kokeen ja maksaa 169 € (alle 21-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta 129 euroa). Kursseja järjestetään läpi koko kesän, varmista paikkasi ajoissa!  Lue lisää

Varaa Kurssi verkossa

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit 2019

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit alkavat pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kaudella 2019 järjestetään kolme viikkoleiriä. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; opetus mitoitetaan taitojen mukaan ja kokeneille on omat ryhmänsä.  Lue lisää»

Varaa Kurssi verkossa

 

Yksityisopetusta 2019

Halutessasi voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta. Anssi Kososen (PGA), Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) ja Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 60 € (30 €/30 min). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Anssille voit varata ajan samalle päivälle myös tekstiviestillä +358 40 7444566. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua. Tervetuloa!

IlmoittautumisetPron ryhmäharkat 2019 maanantaisin kello 20-21

Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) johtamat ryhmäharjoitukset kestävät tunnin ja niitä järjestetään kello 20-21 joka maanantai (alkamisajankohta 2019 ilmoitetaan kauden alussa). Harkat ovat avoimet kaikille. Niiden kertahinta on 25 euroa, mikä maksetaan caddiemasterille ennen harjoitusten alkua. Viidet harkat voi lunastaa pakettihintaan 110 euroa, kymmenen kerran hinta on 200 euroa. Pro-harkkojen ryhmäkoko on rajoitettu, maksimi osallistujamäärä on 20.

HARKAT TEEMOITTAIN 2019

* putti 22.4
* chippi 29.4

* pitchi 6.5
* raudat 13.5
* bunkkeri 20.5
* puumailat 27.5

* putti 3.6
* chippi 10.6
* pitchi 17.6
* raudat 24.6

* bunkkeri 1.7
* puumailat 8.7
* putti 15.7
* chippi 22.7
* pitchi 29.7

* raudat 5.8
* bunkkeri 12.8
* puumailat 19.8
* putti 26.8 

Ilmoittautumiset caddiemasterille tiskillä tai puhelimitse  010 292 7060

Ilmoittautumiset

 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »