Green card -kursseja, nappulaleirejä, junnuharkkoja, yksityisopetusta ja pron ryhmäharkkoja

PRO-OPETUSTA JA SUOSITTUJA KURSSEJA JOKA LÄHTÖÖN

Paloheinä Golf on johtava golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja golfkouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut tuhansia golfareita, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea. Opettajina toimivat myös Sonja Kallio (PGA), Anssi Kosonen (PGA) ja Kalevi Tellqvist (PGA).


Hanki green card ja ala pelata: kursseja kahdesti viikossa

Aloita golf ujostelematta stadissa. Hanki green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Kurssi kestää 8 tuntia, se sisältää kokeen ja maksaa 169 € (alle 21-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta 129 euroa). Kursseja järjestetään läpi koko kesän, varmista paikkasi ajoissa!  Lue lisää

Varaa Kurssi verkossa

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit kesäkuussa

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kauden 2017 kolme viikkoleiriä järjestetään kesäkuussa. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; kokeneille on omat ryhmät. Lue lisää»

Varaa Kurssi verkossa


Pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Sonja Kallion (PGA) johtamat ryhmäharjoitukset kestävät tunnin ja niitä järjestetään kello 20-21 joka maanantai 8. toukokuuta lähtien. Harkat ovat avoimet kaikille. Niiden kertahinta on 25 euroa, mikä maksetaan caddiemasterille ennen harjoitusten alkua. Viidet harkat voi lunastaa pakettihintaan 110 euroa, kymmenen kerran hinta on 200 euroa. Pro-harkkojen ryhmäkoko on rajoitettu, maksimi osallistujamäärä on 20.

PRO-HARKAT TEEMOITTAIN 2017

TOUKOKUU - puumailat 8.5 - bunkkeri 15.5 - putti 22.5 - chippi 29.5 

KESÄKUU - pitchi 5.6 - rautamailat 12.6 - puumailat 19.6 - bunkkeri 26.6

HEINÄKUU - putti 3.7 - chippi 10.7 - pitchi 17.7 - rautamailat 24.7 - puumailat 31.7

ELOKUU - bunkkeri 7.8 - putti 14.8 - chippi 21.8 - pitchi 28.8

SYYSKUU - rautamailat 4.9 - puumailat 11.9 - bunkkeri 18.9 - putti 25.9

Ilmoittautumiset

 

Yksityisopetusta milloin Sinulle sopii

Halutessasi voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta. Head pro Hanna Teerijoen hinta on 40 € per 20 minuuttia, Anssi Kososen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 60 € (30 €/30 min). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Anssille voit varata ajan samalle päivälle myös tekstiviestillä +358 40 7444566. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »