Green card -kursseja, jatkokursseja, päiväleireijä nappuloille ja junnuille, HIFK Golfin junnuharkkoja, yksityisopetusta ja pron ryhmäharkkoja

KURSSEJA JA PRO-OPETUSTA JOKA LÄHTÖÖN

Paloheinä Golf on johtava golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja golfkouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut tuhansia golfareita, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea. Opettajina toimivat myös Anssi Kosonen (PGA), Nishal van Loon (PGA, enlanniksi) ja Kalevi Tellqvist (PGA).


Hanki green card ja ala pelata: kursseja kahdesti viikossa

Aloita golf ujostelematta stadissa. Hanki green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Kurssi kestää 8 tuntia, se sisältää kokeen ja maksaa 169 € (alle 21-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta 129 euroa). Kursseja järjestetään läpi koko kesän, varmista paikkasi ajoissa!  Lue lisää

Varaa Kurssi verkossa

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit kesäkuussa

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kaudella 2018 järjestetään viisi viikkoleiriä. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; kokeneille on omat ryhmät.  Lue lisää»

Varaa Kurssi verkossa


Pron ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) johtamat ryhmäharjoitukset kestävät tunnin ja niitä järjestetään kello 20-21 joka maanantai (alkamisajankohta 2018 ilmoitetaan kauden alussa. Harkat ovat avoimet kaikille. Niiden kertahinta on 25 euroa, mikä maksetaan caddiemasterille ennen harjoitusten alkua. Viidet harkat voi lunastaa pakettihintaan 110 euroa, kymmenen kerran hinta on 200 euroa. Pro-harkkojen ryhmäkoko on rajoitettu, maksimi osallistujamäärä on 20.

PRO-HARKAT TEEMOITTAIN 2018

 

* putti 23.4
* chippi 7.5
* pitchi 14.5
* raudat 21.5
* bunkkeri 28.5

* puumailat 4.6
* putti 11.6
* chippi 18.6
* pitchi 25.6

* raudat 2.7
* bunkkeri 9.7
* puumailat 16.7
* putti 23.7
* chippi 30.7

* pitchi 6.8
* raudat 13.8
* bunkkeri 20.8
* puumailat 27.8

 

Ilmoittautumiset caddiemasterille tiskillä tai puhelimitse  010 292 7060

Ilmoittautumiset

 

Yksityisopetusta milloin Sinulle sopii

Halutessasi voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta. Anssi Kososen (PGA), Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) ja Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 60 € (30 €/30 min). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Anssille voit varata ajan samalle päivälle myös tekstiviestillä +358 40 7444566. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »