Kävit kisaamassa? (15.9.2017)

Kävit sitten taas kisaamassa?

Joo, aivan mahtava keli. Kuvittele, että sadetta on pidellyt lähes joka päivä, mutta juuri tänään taivas aukeni Paloheinän kentän yllä.

Miten pärjäsit?

Kenttähän oli märkä. Siellä oli muuten jänniä muhkuroita, niinkuin vesirakkuloita sellasia pullistumia ruohossa. Ei uskallettu pistää niihin reikiä, olisi saattanut vaikka metaania purskahtaa.

No niitähän on Siperiassa, älä hullujas puhu!

Totta, mutta eipä tämä mennyt kesä niin hääppönen ole ollut.

Panin muuten merkille, että hanhet olivat siirtyneet yläilmoihin, ainakaan puolen päivän aikaan niitä ei kentällä näkynyt. Samoin kakkapökäleet ovat jotenkin haihtuneet.

Niin että, kuinka siinä kisassa kävi?

Aivan upea hetki oli, kun kuulimme kaukaisudesta kurkien ääntelyä. Tiedäthän sen, joka tuo kevään tullessaan. Nyt se vie kesän mennessään. Kesti kauan ennenkuin näimme korkealla suuren auran - näkemiin – keväällä taas tavataan.

Leena, mikset vastaa kysymykseeni?

Niin, mitä kysyitkään? Ai että kisa – no helvetin huonosti meni. Hävisin 1-4 ja häpäisin seuran naisjoukkueen. Peli on joku hemmetin solheim-kisa. Kiitos tämänpäiväiselle pelikaverille Anterolle ja viimeviikoiselle Otolle, jolle myös hävisin.

Kentällä tavataan, jos ei sada kaatamalla!

Leena Pakkanen

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »