Kävit kisaamassa? (15.9.2017)

Kävit sitten taas kisaamassa?

Joo, aivan mahtava keli. Kuvittele, että sadetta on pidellyt lähes joka päivä, mutta juuri tänään taivas aukeni Paloheinän kentän yllä.

Miten pärjäsit?

Kenttähän oli märkä. Siellä oli muuten jänniä muhkuroita, niinkuin vesirakkuloita sellasia pullistumia ruohossa. Ei uskallettu pistää niihin reikiä, olisi saattanut vaikka metaania purskahtaa.

No niitähän on Siperiassa, älä hullujas puhu!

Totta, mutta eipä tämä mennyt kesä niin hääppönen ole ollut.

Panin muuten merkille, että hanhet olivat siirtyneet yläilmoihin, ainakaan puolen päivän aikaan niitä ei kentällä näkynyt. Samoin kakkapökäleet ovat jotenkin haihtuneet.

Niin että, kuinka siinä kisassa kävi?

Aivan upea hetki oli, kun kuulimme kaukaisudesta kurkien ääntelyä. Tiedäthän sen, joka tuo kevään tullessaan. Nyt se vie kesän mennessään. Kesti kauan ennenkuin näimme korkealla suuren auran - näkemiin – keväällä taas tavataan.

Leena, mikset vastaa kysymykseeni?

Niin, mitä kysyitkään? Ai että kisa – no helvetin huonosti meni. Hävisin 1-4 ja häpäisin seuran naisjoukkueen. Peli on joku hemmetin solheim-kisa. Kiitos tämänpäiväiselle pelikaverille Anterolle ja viimeviikoiselle Otolle, jolle myös hävisin.

Kentällä tavataan, jos ei sada kaatamalla!

Leena Pakkanen

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »