Miksi kaahata korpikentille, kun voit golfata 26 eurolla stadissa?

Paloheinän Iso Ysi on kaikille avoin pay & play -kenttä

Iso Ysi on Helsingin Keskuspuiston kupeessa sijaitseva, kaikille avoin pay & play -­kenttä, jossa voit pelata golfia kertamaksua vastaan olematta minkään golfseuran jäsen. Voit pelata golfkierroksen jokamieskentällä vaikka Sinulla ei olisi vielä green cardia, jos yhdellä saman lähdön pelaajista on golfin perusteet takaava ”golfin ajokortti”. 

Kierros Paloheinässä maksaa 26 €, alle 21­-vuotiailta 16 €. 18 reikää (2 x 9) maksaa vastaavasti 22 tai 42 €. Varmimmin lähtöajan saat arkipäivinä aamuisin ja päivällä tai ennen kentän sulkeutumista ilallla. Kiireisintä kentällä on työpäivän päätyttyä ja viikonloppuisin. Varaa starttiaikasi caddiemasterin numerosta 010 292 7060.

Golfille ei tarvitse
uhrata koko päivää

Ison Ysin par on 36 ja sen pelaa läpi noin kahdessa tunnissa. Koska 9-reikäinen kenttä sijaitsee Keskuspuiston kupeessa Helsingissä, pääset Paloheinään kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla. Miksi pelisi (18 reikää) pitäisi vaatia matkojen lisäksi reilun neljän tunnin rupeaman päivästäsi?

Paloheinässä voit pelata parin tunnin kierroksen ennen työpäivän alkua tai sen jälkeen. Isolta Ysiltä voit lunastaa myös arkajalkalähdön, jossa varaamalla koko lähdön voit pelata kierroksen haluamassasi seurassa. Se edellyttää kuitenkin koko lähdön maksamista täytenä (4 x green fee). Juhannuksen jälkeen voit lunastaa edullisia twilight­lähtöjä.

Tiiauspaikoilla
tasa-arvo

Lasse Pekka Tilanderin suunnittelema Iso Ysi otettiin käyttöön elokuussa 2013. Kentällä on kolme par kolmosta, kolme par nelosta ja kolme par vitosta (kartta alla). Paloheinässä ei ole väreillä merkittyjä erillisiä tiiauspaikkoja miehille ja naisille muiden kenttien tapaan: ne on korvattu kullakin väylällä kolmella erikseen slopatuilla lyöntialueella: A:lla, B:llä ja C:llä. 

Golfarit voivat pelata kierroksensa haluamiltaan lyöntialueilta, naiset A:lta ja miehet yhtä lailla C:ltä. Aloittelijoille ei kuitenkaan suositella A-lyöntipaikan käyttöä. Väylien yhteispituus on A-lyöntipaikoilta 2745 metriä, B-paikoilta 2276 ja C-paikoilta 1995 metriä. Pisin väylä on 477 metriä. 


PISIN VÄYLÄ (PAR 5) ON 477 METRIÄ

1 (par 4) ­ A 284 m ­ B 229 m ­ C 194 m
2 (par 3) ­ A 154 m ­ B 131 m ­ C 119 m
3 (par 5) ­ A 477 m ­ B 381 m ­ C 332 m
4 (par 5) ­ A 447 m ­ B 384 m ­ C 311 m
5 (par 3) ­ A 110 m ­ B 102 m ­ C 78 m
6 (par 5) ­ A 448 m ­ B 362 m ­ C 362 m
7 (par 4) ­ A 339 m ­ B 282 m ­ C 237 m
8 (par 3) ­ A 141 m ­ B 105 m ­ C 95 m
9 (par 4) ­ A 345 m ­ B 300 m ­ C 267 m

 

Golfpiste.comin arvio Paloheinän kentästä:
http://golfpiste.com/uutiset/?p=uutiset&newsid=105397&cid=49

GoGolfin arvio Paloheinän kentästä:
http://gogolf.fi/paloheinan­iso­ysi­yllattaa­positiivisesti/#.UgJ78mQY2dN

Matti Haran blogi avajaisista:
http://www.paloheinagolf.fi/iso­ysi­on­avattu

 

 

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »