HIFK Golfin toiminnanjohtaja Hanna Teerijoki hehkuttaa:
"SATSAAMME NUORIIN JA KASVAMME SUUREKSI"

Paloheinä on nyt Hifk Golfin kotikenttä. Ennen avauslyöntiä: Hanna Teerijoki ja IFK:n puheenjohtaja Rene Österman.

"Tämä on upea uutinen ja avaa aivan uudenlaisia tulevaisuudennäkymiä", HIFK Golfin toiminnanjohtaja ja johtokunnan jäsen Hanna Teerijoki iloitsee golfin tulosta IFK:n lajivalikoimaan.

"Tunnemme olevamme etuoikeutettuja päästessämme mukaan IFK:n suureen, legendaariseen perheeseen. Se kasvattaa entuudestaan jalkapalloilijoita, kiekkoilijoita, jääpalloilijoita, yleisurheilijoita, käsipalloilijoita, salibandyn pelaajia ja keilailijoita. Ja nyt golf uutena lajina avaa jännittäviä tulevaisuudennäkymiä. Uskomme että jo Hifkin brändin avulla saamme paljon uusia harrastajia lajin pariin. Haluamme pitää jatkossakin golfin aloittamisen kynnyksen matalana."

Teerijoki haluaa kasvattaa HIFK Golfista Suomen suurimman golfseuran, monipuolisen, dynaamisen ja viihtyisän golfyhteisön.

"Olemme keskeisellä paikalla Helsingissä ja meiltä on hyvät yhteydet kaikkialle. Mitä suuremmaksi kasvamme, sitä enemmän meille järjestyy pelimahdollisuuksia myös muilta kentiltä. Neuvottelut ovat jo käynnissä", Teerijoki kertoo.

"HIFK:n sisältä löytyy hurjan paljon osaamista, jota pystymme jakamaan eri lajien kesken", hän lisää.

"HIFK EI VAIN
PAIDASSA"

Teerijoki on edustanut Suomea kuudessa eri urheilulajissa ja toiminut HIFK:n miesten SM-sarjan jääpallovalmentajana. HIFK ei merkitse hänelle pelkkää logoa paidassa, vaan jotakin muuta paidan alla. Teerijoki työskentelee golfopettajana Paloheinä Golfissa, jossa hän on uransa aikana kouluttanut enemmän golfareita kuin kukaan muu Suomessa. 

"Meille on golfin tulevaisuuden kannalta tärkeää saada mukaan paljon nuoria ja junnuja. Etenkin lapsille on tärkeää monipuolinen liikunta, ei liikaa yhtä lajia vaan sopivasti kaikkia", Teerijoki sanoo.

"Koulutamme kauden aikana reilut 500 golfaria ja toivomme kasvattavamme HI Golfin jäsenmäärää saman verran joka vuosi."

"Meille on kuitenkin yhtä lailla tärkeää, että Suomeen saadaan kasvatettua myös maailmanluokan golfareita. Olen aikani tätä työtä tehneenä nähnyt miten huipulle voi päästä, minkä vuoksi aloitamme nuorison kouluttamisen aivan uudella asenteella. Eikä pidä unohtaa, että golf on olympialaji."

 

"Haluamme myös tarjota golfia uutena harrastuksena aktiiviuransa lopettaneille Hifkin pelinaisille ja pelimiehille. Nyt oman seuran sisältä löytyy laji, jossa he voivat jatkaa liikuntaa ja pallon lyömistä tutuissa väreissä."

Paloheinässä Hanna Teerijoen kanssa perjantaina avauslyönnin draivannut IFK ry:n puheenjohtaja Rene Österman on yhtä lailla innostunut.

”Tämä on IFK:lle loistava tilaisuus kasvaa ja tarjota yhteisömme jäsenille mahdollisuuksia harrastaa yhtä uutta lajia seuramme väreissä. Keskustelut etenivät nopeasti ja todella hyvässä hengessä", hän kiittelee.

"Molemmilla osapuolilla oli aito halu yhteistyötäkin syvempään toimintaan. Toivotamme lämpimästi golfin tervetulleeksi IFK:n lajiyhdistykseksi.”


LUE LISÄÄ:

https://golfpiste.com/uutiset/kotimaa/hifk-perustaa-golfseuran-tavoitteena-nousta-suomen-suurimmaksi/

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005388916.html

https://www.is.fi/golf/art-2000005389109.html

 

 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »