HIFK Golfin toiminnanjohtaja Hanna Teerijoki hehkuttaa:
"SATSAAMME NUORIIN JA KASVAMME SUUREKSI"

Paloheinä on nyt Hifk Golfin kotikenttä. Ennen avauslyöntiä: Hanna Teerijoki ja IFK:n puheenjohtaja Rene Österman.

"Tämä on upea uutinen ja avaa aivan uudenlaisia tulevaisuudennäkymiä", HIFK Golfin toiminnanjohtaja ja johtokunnan jäsen Hanna Teerijoki iloitsee golfin tulosta IFK:n lajivalikoimaan.

"Tunnemme olevamme etuoikeutettuja päästessämme mukaan IFK:n suureen, legendaariseen perheeseen. Se kasvattaa entuudestaan jalkapalloilijoita, kiekkoilijoita, jääpalloilijoita, yleisurheilijoita, käsipalloilijoita, salibandyn pelaajia ja keilailijoita. Ja nyt golf uutena lajina avaa jännittäviä tulevaisuudennäkymiä. Uskomme että jo Hifkin brändin avulla saamme paljon uusia harrastajia lajin pariin. Haluamme pitää jatkossakin golfin aloittamisen kynnyksen matalana."

Teerijoki haluaa kasvattaa HIFK Golfista Suomen suurimman golfseuran, monipuolisen, dynaamisen ja viihtyisän golfyhteisön.

"Olemme keskeisellä paikalla Helsingissä ja meiltä on hyvät yhteydet kaikkialle. Mitä suuremmaksi kasvamme, sitä enemmän meille järjestyy pelimahdollisuuksia myös muilta kentiltä. Neuvottelut ovat jo käynnissä", Teerijoki kertoo.

"HIFK:n sisältä löytyy hurjan paljon osaamista, jota pystymme jakamaan eri lajien kesken", hän lisää.

"HIFK EI VAIN
PAIDASSA"

Teerijoki on edustanut Suomea kuudessa eri urheilulajissa ja toiminut HIFK:n miesten SM-sarjan jääpallovalmentajana. HIFK ei merkitse hänelle pelkkää logoa paidassa, vaan jotakin muuta paidan alla. Teerijoki työskentelee golfopettajana Paloheinä Golfissa, jossa hän on uransa aikana kouluttanut enemmän golfareita kuin kukaan muu Suomessa. 

"Meille on golfin tulevaisuuden kannalta tärkeää saada mukaan paljon nuoria ja junnuja. Etenkin lapsille on tärkeää monipuolinen liikunta, ei liikaa yhtä lajia vaan sopivasti kaikkia", Teerijoki sanoo.

"Koulutamme kauden aikana reilut 500 golfaria ja toivomme kasvattavamme HI Golfin jäsenmäärää saman verran joka vuosi."

"Meille on kuitenkin yhtä lailla tärkeää, että Suomeen saadaan kasvatettua myös maailmanluokan golfareita. Olen aikani tätä työtä tehneenä nähnyt miten huipulle voi päästä, minkä vuoksi aloitamme nuorison kouluttamisen aivan uudella asenteella. Eikä pidä unohtaa, että golf on olympialaji."

 

"Haluamme myös tarjota golfia uutena harrastuksena aktiiviuransa lopettaneille Hifkin pelinaisille ja pelimiehille. Nyt oman seuran sisältä löytyy laji, jossa he voivat jatkaa liikuntaa ja pallon lyömistä tutuissa väreissä."

Paloheinässä Hanna Teerijoen kanssa perjantaina avauslyönnin draivannut IFK ry:n puheenjohtaja Rene Österman on yhtä lailla innostunut.

”Tämä on IFK:lle loistava tilaisuus kasvaa ja tarjota yhteisömme jäsenille mahdollisuuksia harrastaa yhtä uutta lajia seuramme väreissä. Keskustelut etenivät nopeasti ja todella hyvässä hengessä", hän kiittelee.

"Molemmilla osapuolilla oli aito halu yhteistyötäkin syvempään toimintaan. Toivotamme lämpimästi golfin tervetulleeksi IFK:n lajiyhdistykseksi.”


LUE LISÄÄ:

https://golfpiste.com/uutiset/kotimaa/hifk-perustaa-golfseuran-tavoitteena-nousta-suomen-suurimmaksi/

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005388916.html

https://www.is.fi/golf/art-2000005389109.html

 

 

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »