Hanna Teerijoen pelimatka Espanjan La Mangaan marraskuussa

Lähde jatkamaan pelikautta viikoksi Espanjan aurinkoon korkeatasoiseen La Mangan golfresorttiin 27.10-3.11.2017 Paloheinän head pron Hanna Teerijoen johdolla.

Reilun tunnin ajomatkan päässä lentoasemalta sijaitseva La Manga on täyden palvelun golfresort. Majoitus on viiden tähden Principe Felipe -hotellissa, joka sijaitsee North ja South kenttien yhteydessä ja Westin kentälle on järjestetty hotellin puolesta shuttlekuljetus.

Hotellissa on sisäuima-allas ja kylpyläosasto, jotka ovat hotellivieraille maksutta käytössä. Alueella on useita ravintoloita, joissa voi nauttia illallisia.

Hotellialueen ympäristö on kuin pieni espanjalainen kylä kahviloineen, baareineen ja viihtyisine ravintoloineen.

Golfkentistä South sekä North ovat helposti käveltävissä ja noudattelevat perinteisen puistokentän kaavaa. South kentistä kuuluisin ja se on isännöinyt mm. Spanish Openin ja European Tourin karsintoja. North Course on taas mukavan leppoisa resort-kenttä. West Course on kentistä mäkisin, mutta toisaalta maisemallisesti
näyttävin.

HANNAN OPETUSKLINIKKA JÄRJESTETÄÄN KOLMENA AAMUNA ENNEN PELIKIERROSTA. OPETUS TAPAHTUU YKSILÖLLISESTI JA PUREUDUMME TOIVEESI MUKAAN GOLFLYÖNTIEN ERI OSA-ALUEISIIN.

Lähtö 27.10.2017 kello 12:50 – 16:15
Paluu 3.11.2017 kello 07:00 – 12:20

 HINTAAN SISÄLTYY:
 • Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • Matkalaukun kuljetus koneessa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Principe Felipe -hotellissa ****+
 • Buffetaamiainen
 • 5 kierrosta golfia La Mangan kentillä
 • pro Hanna Teerijojen opetus- ja vetäjäpalvelut

 HINTA PRINCE FELIPE:
 1295 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
 1525 €/hlö yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta bäginkuljetus Norwegianin lennolla 70 € meno-paluu.


Lisätiedot ja varaukset:

Hanna Teerijoki
hanna.teerijoki@paloheinagolf.fi
tai 040 731 1157

Lisätietoa kohteesta ja matkasta myös:
OnGolf
020 7428 590
info@ongolf.fi

*

Arkajalkalähtöjä joka ilta Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata klo 20 lähtien kiireettömän arkajalkalähdön kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Ilmaista opetusta opiskelijoille, teineille ja työttömille

Golfopettaja Kalevi Tellqvist (PGA) antaa ilmaista yksityisopetusta Paloheinän rangella keskiviikkoisin kello 15-17 jos olet opiskelija, teini-ikäinen tai työtön. Paloheinä Golf lainaa mailat ja pallot. Varaa puolen tunnin sessiosi suoraan Kalelta, soita 0500-310875.

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Golfaa loppukausi 2017 stadissa: pelioikeus Paloheinässä 245 €

Lunasta rajoittamaton pelioikeus Paloheinän Isolle Ysille loppukaudeksi 2017 vain 245 eurolla. Miksi kaahata korpikentille, jos voit pelata kahden tunnin kierroksen stadissa työpäiväsi jälkeen? Golfaa loppukausi stadissa hyvässä seurassa!

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »