"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

*

Hanna Teerijoen (PGA) toinen golfopas Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus 2015) ilmestyi toukokuussa ja jatkaa siitä, mihin suosittu Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus 2014) jäi. Kirjaa myydään kirjakaupoissa ympäri Suomen ja Paloheinän tiskiltä hintaan 25 euroa.

Teerijoki neuvoo ainutlaatuisin ja havainnollisin kuvin, mitä ei pidä tehdä ja kuinka lyödä oikein. Oikea golflyönti lähtee liikkeelle putin hartialiikkeestä, joka toistuu myös draivissa. Sen vuoksi Teerijoki "draivaa" kirjansa kansikuvassa putterilla. Putti on golfin käytetyin lyönti, jonka hiominen on Teerijoen mukaan helpoin tapa parantaa tasoitusta.

Hän opettaa vuosien peli- ja valmennuskokemuksella oikean gripin, lyöntiasennon ja kulman, jolla mailan tulee osua palloon. Kustannusyhtiö Gummeruksen mukaan Teerijoen kirjat ovat klassikkoja jo syntyessään: huippuammattilaisen tekemiä käytännön oppaita, jotka ovat välttämätön apu niin alkaville golfareilla kuin lyöntejään hioville tosipelaajille.

"Olen golfareita kouluttaessani huomannut, että aloittelijoiden lisäksi myös kokeneet golfarit kaipaavat yksityiskohtaista analyysia svingistä, draivista ja putista. Yrityksistä huolimatta en ole löytänyt näiden lyöntien kaikkia vaiheita kuvaavaa opasta, minkä vuoksi päätin tehdä nämä kirjat", Hanna Teerijoki sanoo.

"Esitän kirjoissani esimerkkikuvien kautta myös yleisimmät virheet, jotka vaivaavat yhtä lailla myös tuhansia kokeneita golfareita."

Teerijoki on valmistunut golfin ammattivalmentajaksi Vierumäeltä ja vastannut yli kymmenentuhannen golfarin koulutuksesta Helsingin Paloheinässä.

Menestys ja nautinto golfissa perustuu Teerijoen mukaan juuri hallituille lyönneille. "Puhdas osuma rautamailoilla haluaa vastata golfkentiltä kantautuvaan huutoon, joka on toivottavasti yhä harvemminen Fore! ", tekijä sanoo. "Puhdas osuma puumailoilla auttaa laskemaan tasoitusta ja nauttimaan golfin huippuhetkistä." 

Helsingin Sanomat kirjoitti Teerijoesta (HS 17.3.2014): "Legendaarinen Hanna Teerijoki, 1990-luvun tähti, on ainoa eurooppalainen urheilija, joka on urheillut kuudessa lajissa maajoukkuetasolla: jääpallossa, jääkiekossa, kaukalopallossa, jalkapallossa, maahockeyssa ja golfissa."

Teerijoki esiintyy itse molempien kirjojensa kuvissa, jotka ovat grafiikan ohella Osmo Päivisen käsialaa. Golfiin hurahtanut Päivinen on Helsinki City Golfin jäsen. Rautaisena ammattilaisena tunnettu Päivinen on työskennellyt valokuvaajana ja graafikkona useissa Suomen johtavissa aikakaus- ja päivälehdissä.

Golfguru Seppo "Buddha" Palminen golfpiste.comissa:

"Jos joku aikoo opetella golflyönnin kirjoja lukemalla, tämä ja sen edeltäjä kannattaa hankkia heti ja empimättä. Hanna Teerijoki on pallopelien superlahjakkuus, joka on golfopettajana viitoittanut lajimme pariin yli 10 000 pelaajaa. Tämä on odotettu jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Golf - Puhdas osuma rautamailoilla -kirjalle. Tällä kertaa aiheena ovat puumailat ja putteri. Paljon kuvia, hieman selittävää grafiikkaa eikä liikaa tolkuttavaa tekstiä. Kirja on loistava esimerkki siitä, että kuva puhuu usein paremmin kuin sata tai tuhat sanaa. En voinut olla hymyilemättä itselleni, kun nyt reilut 20 vuotta golfia harrastaneena ja jos jonkinlaisia guruja kuunnelleena viimein tajusin sen ikuisen hokeman: ”Pysy pallon takana!” Hanna näyttää sen yhdellä kuvalla." 

 
Arvioita Teerijoen Rautamailat-kirjasta:

"Helsingin Paloheinässä tuhansia golfin harrastajia kouluttanut ammattivalmentaja Hanna Teerijoki tietää mistä kirjoittaa. Hän osaa opettaa käytännönläheisesti ja kuvaesimerkein teknisesti oikeita lyöntejä. Hän havainnollistaa selkeästi mös pahimmat tekniikkamokat. Suuret kuvat, napakka teskti ja selkeästi sommiteltu kokonaisuus ovat lukijaystävällisiä. Aloittelijat saa oppaasta tarpeellista lisätietoa, mutta kokenuttakaan pelaajaa ei ole unohdettu." -Kotilääkäri

"Kun aikoinaan kävin Hanna Teerjoen golfkurssin, hän neuvoi lyömään palloa kuin pelaisi lätkää. Nyt Teerijoen oppeja voi lukea myös kirjasta. Golf - Puhdas osuma rautamailoilla on hyvä rautalankaversio kokeneellekin golfaajalle. Suuret kuvat ja napakat tekstit opastavat rautamailoilla pelaamisen saloihin. Jos olet hätäinen ja kärsimätön opasten lukija, tämä on oikea kirja juuri Sinulle." -Kauneus ja terveys

Iltasanomien juttu Hanna Teerijoesta (PDF)
Hanna Teerijoki MTV3:n uutisissa

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »