Golfin jatkokurssit viikonloppuisin

Paloheinän opettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja viikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin (klo 15-17) järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 129 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

Kurssi sopii kaille, jotka haluavat kerrata perusasioita. Kurssi toimii myös lämmittelykurssina lajin pariin pitkähkön tauon (talven) jälkeen palaaville. Yhteen kurssiryhmään mahtuu kerralla enintään kahdeksan oppilasta ja ne pidetään lauantaisin ja sunnuntaisin kello 15-17. Kurssi varataan caddiemasterilta (puhelin 010-292 7060) ja masketaan tiskillä ennen sen alkua.JATKOKURSSIEN AJANKOHDAT 2018 

* 28-29.04
* 05-06.05
* 12-13.05
* 19-20.05
* 26-27.05
* 02-03.06
* 09-10.06.


Ilmoittautumiset caddiemasterille  tai caddiemaster@paloheinagolf.fi

*

Golfin jatkokurssit viikonloppuisin

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja viikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 129 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi


Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »