Palloilulajien monitaituri ja head pro Hanna Teerijoki:

"NAPPULAT JA JUNNUT ERITYISEN TERVETULLEITA PALOHEINÄÄN"

”Paloheinä Golf sijaitsee stadissa, ja siksi nappulat ja junnut ovat erityisen tervetulleita meille”, golfkeskuksen johtava opettaja, palloilulajien monitaituri Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Paloheinä on poikkeuksellinen golfkeskus jo siksi, että pihassamme on jatkuvasti polkupyöriä parkissa ja meille pääsee helposti myös bussilla.” 

Paloheinässä nappulat ja junnut voivat kokeilla golfia lyömällä palloa rangella. "Lainaamme mailoja ilmaiseksi alle 18-vuotiaille ja halvin erä rangepalloja maksaa vain kaksi euroa. Vitosella saat ison ämpärin palloja (112 kpl)", Teerijoki muistuttaa.

Nappulat ja junnut voivat pelata golfia ilman green cardia Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Päivälippu kentälle on vain 5 euroa ja hinta sisältää mailojen ja pallojen lainan. Nappulat ja junnut voivat yhtä lailla suorittaa Paloheinässä green cardin, osallistua viikon kestävälle golfin päiväleirille tai koko kesän läpi jatkuviin golftreeheihin. Esittelemme nämä vaihtoehdot alla.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit Paloheinässä läpi kesän

HIFK Golfin koko kesän kestävät junnutreenit alkavat 3. toukokuuta ja kestävät 27. syyskuuta saakka. Hyppää kyytiin milloin haluat, osallistu niin moniin harkkoihin kuin haluat 16 viikon aikana! Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, jaamme pelaajat ryhmiin tason ja taitojen mukaan.

Junnutreenit järjestetään keväällä maanantaisin ja torstaisin klo 18–19.30 ja lisäksi peliharjoitukset kentällä koulujen kesäloman aikana keskiviikkoisin kello 13–15. Harkoissa kesälomatauko juhannuksen jälkeen 21.6-22.7.

Pakettihinta on 150 € ja sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja Suomen Golfliiton vakuutuksen. Jos olet jo HIFK Golfin jäsen, harkkojen pakenttihinta on sinulle 100 €. 

Halutessasi voit kokeilla treenajä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € pakettihinnasta. Treenien päätteeksi voit myös suorittaa green cardin. 
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:
-osallistujan nimi, ikä ja osoite
-onko osallistuja aloittelija vaiko pelaaja, jolla on jo green card ja tasoitus
-vanhemman puhelin ja sähköposti

  

Hanki golfin green card Paloheinässä, junnuhinta 129 €

Green card -kurssit alkavat heti lumien sulattua ja jatkuvat myöhäiseen syksyyn saakka. Kurssi maksaa alle 21-vuotiaille vain 129 € ja hinta sisältää kokeen.

Nappulat ja junnut ovat tervetulleita green card -kursseillemme myös ilman vanhempia”, Teerijoki sanoo. ”Green card on golfin ajokortti ja takaa etiketin osaamisen ja ohjeistaa turvalliseen pelaamiseen.”

Kurssin hinta sisältää lisäksi opetuksen, kurssimateriaalin ja opetusvälineet eli mailojen ja pallojen lainan. 8-9 tuntia kestävällä kurssilla käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti. Kurssin hyvksyttävästi suorittaneille annetaan green card kurssin viimeisenä päivänä. Ne, jotka opettajan mielestä tarvitsevat lisäopetusta, voivat osallistua veloituksetta jatkoharjoituksiin.

Kurssi sisältää myös rahanarvoisia etuja: saat sen jälkeen pelata rajattomasti kuukauden ajan tasoituskelpoisella Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi mailoja kuukauden ajan rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille.


KAKSI KURSSIVAIHTOEHTOA JOKA VIIKKO

Iltakurssi
MAANANTAINA klo 17.30-21.00 ja
TIISTAINA klo 17.30-21.00 (sis. pelikokeen)

Viikonloppukurssi
LAUANTAINA klo 9.00-14.00 ja
SUNNUNTAINA klo 9.00-13.00 (sis. pelikokeen)

Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Kurssin varausmaksu/käsiraha 30 euroa maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille, Danske Bank FI55 8000 9710 2099 94, ja se vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Voit maksaa myös koko kurssin hinnan kerralla tilille tai suorittaa loppumaksun caddiemasterin tiskillä.Lasten ja junnujen golfleirit kesäkuussa 2018

Nappuloiden ja junnujen suositut päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen lisäksi välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golista; kokeneille omat ryhmänsä. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 185 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 250 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

 

Nappula- ja junnuleirien ajankohdat 2018
vko 23 (4-8. kesäkuuta)
vko 24 (11-15. kesäkuuta)
vko 25 (18-22. kesäkuuta)
vko 31 (30. heinäkuuta - 3. elokuuta)
vko 32 (6-10. elokuuta)

Leirin käynyt voi halutessaan ja opettajan suosituksesta suorittaa myös green cardin.

Ilmoittautumiset golfin päiväleireille
sähköpostitse: caddiemaster(a)paloheinagolf.fi
puhelimitse: 010 292 7060

Nappula- ja junnuleireille ilmoittautuneiden on paikan varmistamiseksi maksettava tilille Paloheinä Golf, Danskebank FI5580009710209994 varausmaksuna 30 euroa, mikä vähennetään itse leirin kokonaishinnasta. Loppusumman voi maksaa samalle tilille ennen leirin alkua tai paikan päällä caddiemasterille käteisellä/kortilla.


 

 

*

Pron harkat maanantaisin klo 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu on 96 €, junnuilta 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play


*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LUE LISÄÄ »

Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »