Paloheinä Golf on HIFK Golf ry:n kotikenttä - ja seura ottaa yhä uusia jäseniä

HIFK Golf ry:n jäsenten pelioikeudet Paloheinässä 2018

Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus)                  495 €
Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22-vuotiaille)     375 €

EDUT JA OIKEUDET

*  Pelioikeuden haltijan on oltava HIFK Golf ry:n jäsen (aikuiset 91 € ja junnut 50 €), ei liittymismaksua. Pelioikeuden haltijalla on mahdollisuus lunastaa lapsilleen tai lapsenlapsilleen pelioikeus perhehintaan, 10 euroa per ikävuosi. Näin ollen 10-vuotiaan pelioikeuden hinta on 100 euroa. Lapsen on oltava alle 18-vuotias ja HIFK Golfin jäsen.

*  Kaikki HIFK Golfin pelioikeudelliset jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja korteille vähintään 20 euroa kerralla. Niitä voi ostaa seuraavissa erissä: 20 € 480 palloa, 50 € 1200 palloa, 100 € 2400 palloa.

*  Kaikilla HIFK Golfin pelioikeudellisilla jäsenillä on oikeus käyttää Evergreen-kenttää (par 3) ja muita harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Myös kärryjen käyttö on ilmaista.

*  
Pelioikeuden lunastanut HIFK Golfin jäsen saa tuoda mukanaan Ison Ysin kierroksille 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 20 € per 9 reikää ja 30 € per 18 reikää. Junioripelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.

*  Pelioikeuden lunastaneella on oikeus pelata haluamansa määrä kierroksia viidellä kaverikentällä 29 euron kierroshintaan. Kentät ovat Hillside, Nurmijärvi, Ruukki, Vierumäen Cooke ja Classic. Kierroksia varaavien ei tarvitse noutaa pelilätkiä Paloheinästä eikä maksaa erillisiä lätkänhoitomaksuja. Pelaaja voi ottaa mukaansa myös pelikavereita, joiden ei tarvitse olla HIFK Golfin jäseniä. Tarkemmat tiedot kierrosten varaamisista julkaistaan ennen kauden alkua.

Pelikausimaksut maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI77 8000 9710 209986. Viestikenttään merkitään pelioikeuden haltijan jäsennumero. Uudet jäsenet saavat jäsennumeronsa HIFK Golf ry:hyn liittymisen yhteydessä. 


PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

HIFK Golf ry:n jäsenet voivat halutessaan lunastaa pelipaketin, joka oikeuttaa pelaamaan sekä Paloheinässä että Kullossa. Uuden pelipaketin hinta on 790 € ja niitä on tarjolla rajoitettu määrä. Alle 18-vuotias, joka on HIFK Golfin jäsen ja jonka vanhempi tai isovanhempi on seuran pelioikeudellinen jäsen, voi lunastaa pelipaketin hintaan 20 € per ikävuosi. Pelipaketin lunastaneilla on myös mahdollisuus pelata kierroksia 35 €:n kierroshintaan Vuosaaressa, Tuusulassa, Nevaksessa ja Luukki & Lakistossa. Pelipaketin lunastaneet saavat kaikki samat yllä mainitut etuudet, jotka kuuluvat Paloheinän pelioikeuteen.


HIFK GOLFIN JÄSENMAKSUT 2018

Jos lunastat jonkin yllä olevista pelioikeuksista, sinun on oltava HIFK Golf ry:n jäsen. Jos lunastat Kullo-Paloheinä -pelipaketin, voit vaihtoehtoisesti olla Kullo Golf ry:n jäsen. HIFK Golfiin liittyminen ei vaadi pelioikeuden lunastamista. Voit HIFK Golfin nimissä lunastamasi Suomen Golfliiton tasoituskortin/digisovelluksen turvin pelata kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä.

Jäsenmaksu on aikuisilta 91 €, junioreilta 50 €. Se maksetaan HIFK Golf ry:n tilille OP FI15 5561 1820 019261. helmikuun 2018 loppuun mennessä. Viestikenttään lisätään jäsennumero.

Jo et vielä ole HIFK Golfin jäsen mutta haluat liittyä, klikkaa alla olevaa hakemuslomake linkkiä ja täytä jäsenhakemus. Vastaamme 2-3 päivän kuluessa. Maksa jäsenmaksusi vasta kun olet saanut jäsennumerosi. Jäsenhakemuslomake löytyy Paloheinä Golf Oy:n sivulta hakemuslomake.

 

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019
PELIOIKEUS PALOHEINÄ PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »