LIITY HYVÄÄ SEURAAN: ME PELAAMME GOLFIA STADISSA

Helsinki City Golf ottaa uusia jäseniä kaudeksi 2017. Helsinki City Golfin jäsenet maksavat keväällä 2017 jäsenmaksun (ei liittymismaksua) seuralle: aikuiset 91 € ja juniorit 50 €. Jäsenmaksun lisäksi he lunastavat pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golf Oy:ltä.


PALOHEINÄ-PELIOIKEUS 2017

Juniorit 375 euroa
Aikuiset 495 euroa

Kaikilla pelimaksun suorittaneilla Helsinki City Golfin jäsenillä on rajoittamaton pelioikeus Paloheinässä. Heillä on myös oikeus käyttää kotikenttänsä harjoitus- ja lähipelialueita. Myös golfkärryjen käyttö on ilmaista. Jäsenet saavat alennusta korteille ladatuista rangepalloista ja voivat tuoda kierroksille kaveripelaajia alennushintaan.

Paloheinän pelioikeuden haltijoilla on mahdollisuus lunastaa lapsilleen Paloheinän pelioikeus perhehintaan! Lapsen pelioikeuden hinta muodostuu ikävuosien perusteella, 10 € per ikävuosi. Esimerkiksi 10-vuotiaan pelioikeuden hinta on näin ollen 100 €. Lisäksi tulee maksettavaksi junioreiden jäsenmaksu 50 €. Perhehinta koskee alle 18-vuotiaita lapsia. 


PALOHEINÄ PLUS -PELIOIKEUS 2017

Juniorit 670 €
Aikuiset 790 € 

Helsinki City Golfin jäsenillä on mahdollisuus lunastaa myös Paloheinä Plus eli laajennettu pelioikeus vain 295 euron lisähintaan. Se sisältää Paloheinän lisäksi oikeuden pelata seitsemällä sen 18-reikäisellä kaverikentällä (Hillside, Kulloo, Kurk, Nurmijärvi, Ringside, Ruukki ja Vierumäen Classic). Plus-pelioikeuden lunastaneet maksavat 10 euroa jokaisella kaverikentällä pelaamastaan kierroksesta. 

 

LIITY CITY GOLFIIN JA PELAA PELISI STADISSA 2017 - täytä jäsenhakemuskaavake


Täytä ystävällisesti ylläolevat tiedot ja lähetä. Otamme yhteyttä mahdollisimman pikaisesti ja lähetämme jäsennumerosi sekä maksutiedot. Huomioithan, että jäsenyys edellyttää sekä pelikausimaksun että seuran maksujen maksamista.

*

Pron avoimet ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Sonja Kallion (PGA) ja Anssi Kososen (PGA) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harjoitusten kertahinta on 25 euroa.

*

Golfin jatkokurssit Paloheinässä kaikille HCP 54-40 -pelaajille

Paloheinän ammattiopettajat (PGA) järjestävät golfin jatkokursseja kesäviikonloppuisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävillä kursseilla (2 x 2 h) kerrataan kaikki golfin perusasiat teemoittain. Hinta vain 99 €, tartu rohkeasti mailaan ja tule mukaan!

*

Lasten ja junnujen golfleirit alkavat heti kesäkuussa 2017

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit alkavat heti koulujen päätyttyä. Viikon kestävät golfleirit järjestetään kesäkuussa Paloheinässä, leirihinta sisältää opetuksen, välineet ja lounaan. Leiriläisten ei tarvitse etukäteen tietää mitään golfista; kokeneille on omat ryhmänsä.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Uusi grippi ja säädetty maila parantavat peliäsi

Pelaatko liian pitkillä mailoilla, onko lapakulmasi kunnossa, tuntuuko grippisi grillimakkaralta? Jätä mailasi hoitoon, vaihdamme grippisi ammattitaidolla: maila 12 €, putteri 25 €. Mailan lyhennys ja uusi grippi 20 €, lie-kulman säätö 5 €. Saat valmiit mailasi seuraavana arkipäivänä.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2016? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.


*
Leena Pakkasen Blogi
Matti Haran Blogi

Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »