Hanna Teerijoki on kouluttanut golfareita stadissa enemmän kuin kukaan muu koko Suomessa

TÄSTÄ ALKAA GOLFIN HAUSKA JA HAASTAVA POLKU

Golfiin liittyy paljon myyttejä ja ennakkoluuloja: se on elitististä ja kallista, vie liikaa aikaa eikä ole edes kunnon urheilua. Jos uskallat tarttua mailaan, huomaat nämä väitteet villaisiksi.

Paloheinä Golfin head pro ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoki (PGA) on kouluttanut enemmän golfareita 
kuin kukaan muu suomalainen golfopettaja. Paloheinä Golf haluaa tasoittaa aloittelijoiden polkua, tehdä siitä niin helpon ja hauskalla tavalla haastavan kuin mahdollista. 

Kokeile golfia
sitoumuksetta!

Jos haluat kokeilla golfia, Paloheinä Golf on juuri se oikea paikka. Suomen suosituimmalla rangella voit lyödä palloa vuokraamalla mailan ja palloja. Halvin palloerä on kaksi euroa, ison ämpärillisen palloja saat vitosella. Mailavuokra on 3,50 euroa, mutta jos olet alle 18­-vuotias, lainaamme mailoja ilman maksua.

Voit kokeilla golfia myös Paloheinän Evergreen­-kentällä (par 3). Rangen reunassa sijaitseva pikku­kenttä antaa aidon tuntuman golfiinVoit myös kiertää Paloheinän Ison Ysin ystäväsi seurassa, jos tällä on green card tai sitä vastaavat taidot.

Golfin perustaidot
green card -kurssilta

Jos päätät alkaa pelata golfia, sinun on parasta hankkia golfin ajokortti eli green card. Green 
cardin suorittaminen on helppoa ja hauskaa ja auttaa ottamaan ilon irti uudesta harrastuksestasi ilman kivikkoisia kiertoteitä. Kurssin avulla opit maailman hienoimman mailapelin tekniikat: oikean otteen mailoista, svingin perusteet ja puttaamisen perusteet. 

Opit myös pelin perussäännöt ja etiketin, jotka auttavat sinua etenemään järkevästi ja turvallisesti kentällä. Pelaamaan opit kuitenkin vain pelaamalla. Lue lisää Paloheinän green card -kursseista, joita järjestetään kahdesti viikossa läpi koko kauden. 

Pelaa liittymättä
mihinkään seuraan?

Green cardin suoritettuasi voit alkaa golfata liittymättä mihinkään suomalaiseen golfseuraan (joita on 131). Suomessa on kuitenkin 
vain muutama golfkenttä (joita yli 150), jotka toivottavat tervetulleiksi pelaajia ilman Suomen Golfliiton tasoituskorttia. Sen saa vain liittymällä johonkin suomalaisista golfseuroista.

Paloheinä Golf haluaa antaa vapauden pelata ja valita, miettiä ja päättää kaikessa rauhassa missä ja miten kulkea aloittelijan polkua. Jos haluat jatkaa pelaamista sitoutumatta, voit green feen maksamalla pelata Paloheinän Isolla Ysillä (aikuiset 26 €, junnut 16 € per kierros) niin paljon kuin sielusi sietää. Meillä voit käydä kuin uimahallissa!

Seuran jäsenyys
avaa kaikki kentät

Jos haluat edetä golfarin polullasi sitoutumalla johonkin Suomen golfseuroista, saat 
Suomen Golfliiton tasoituskortin maksamalla valitsemasi seuran jäsenmaksun. Tätä korttia näyttämällä ja pääset maksua vastaan pelaamaan lähes kaikille Suomen golfkentille, joista useimmat vaativat vieraspelaajilta vähimmäistasoituksen 36.

Paloheinä Golf Oy:n kentällä toimii Suomen Gofliiton jäsenseura HIFK Golf ry, joka ottaa uusia jäseniä. Liittymismaksua ei ole. Maksamalla seuran jäsenmaksun 91 euroa (junnut 50 euroa) saat liiton tasoituskortin. Halutessasi voit 2018 lunastaa rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinään (495 €) tai pelipaketin Kullo-Paloheinä (790 €).

Vuokraa 
pelioikeus?

Voit yhtä lailla lunastaa vuokrapelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan useimmilta suomalaisilta golfkentiltä, jotka kilpailevat keskenään uusista pelaajista. Vuotuinen jäsen-­ ja pelikausimaksu pääkaupunkiseudulla tai sen tuntumassa sijaitsevalla 18­-reikäisellä kentällä on noin 900 euroa kaudessa. Pelioikeuden vuokraamisen etuna on, että voit vaihtaa kenttää ja seuraa kunkin kauden jälkeen.

Oma osake -
pallo jalassa?

Lähes kaikki suomalaiset golfkentät on rakennettu osakkaiden rahoilla. Ilman näitä pioneerisijoittajia Suomessa olisi vain kahden käden sormin laskettava määrä kenttiä. Osa suomalaisista golfkentistä on kuitenkin ajautunut viime vuosina taloudellisiin vaikeuksiin, mikä on romahduttanut monien kenttien osakkeiden arvon. Osakkeiden hinnat vaihtelevatkin yhdestä eurosta muutamaan tuhanteen, kaikista arvostetuimmilla kentillä aina viisinumeroisiin lukuihin. 

Oma osake ei välttämättä ole huono idea, sillä se oikeuttaa pelaamaan rajattomasti kotikentälläsi. Vaikka et pelaisi, joudut omistajana maksamaan joka vuosi kenttäyhtiöllesi vastikkeen, joka normaalisti vaihtelee 700­-1300 euron välillä. Vaikka Suomi-golf on muuttunut vuosien saatossa entistä monimuotoisemmaksi ja arkisemmaksi, se kaipaa uutta verta vanhoihin suoniin. Golfosakkeita myydään mm. Golfpiste.comin golfpörssissä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2019: saat pelioikeuden Evergreenille

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2019, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Evergreen-kentälle (par 3), joka sijaitsee muutaman mailan mitan päässä Suomen suosituimmalta rangelta. Jäsenmaksu 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

*

Avoimet pron ryhmäharkat 2019 joka maanantai kello 20-21

Kaikille avoimet, pron johtamat ryhmäharkat joka maanantai kello 20-21. Head pro Hanna Teerijoen (PGA), Anssi Kososen (PGA) ja Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) harjoituksissa käydään läpi golfin perusasioita ja kipupisteitä teemoittain. Harkkojen kertahinta on 25 €.

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2019

Lataa nyt Paloheinä Golf mobiiliappi ilmaiseksi!

 • Ajanvaraukset
 • Uutiset
 • Palvelut
 • Pelaaminen
 • Opetus
 • Hinnasto
Get it on Google Play
*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.
LUE LISÄÄ »


Muut meistä

 • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
  Lue lisää »
 • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
  Lue lisää »
 • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
  Lue lisää »