Pääkaupunkiseudun paras pelipaketti 2018 - varaa omasi maksamalla 100 € nyt, loput ensi keväänä

Pelaa ensi kausi kahdella eri kentällä yhden hinnalla: luksuskenttä Kullo ja kaupunkikenttä Paloheinä yhteensä vain 790 €

Kullo Golf Oy ja Paloheinä Golf Oy ovat kehittäneet yhteistyössä ainutlaatuisen, hinta-laatusuhteeltaan lyömättömän pelipaketin, joka on nyt yleisessä myynnissä. Kaksi kenttää kattavan pelipaketin hinta on 790 €. Maksa varausmaksuna 100 € nyt ja loput kahdessa erässä ensi kevään aikana.

Voit uuden pelipaketin turvin pelata ensi kauden pelit kahdella eri kentällä mielesi mukaan: Paloheinän Isolla Ysillä Keskuspuiston kupeessa ja Kullon 18-reikäisellä kentällä, Paloheinästä vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Porvoon moottoritien varressa.

Pelipaketit ovat henkilökohtaisia. Ainoa ehto ostolle on, että pelaaja on joko HIFK Golf ry:n tai Kullo Golf ry:n jäsen. Molemmat seurat ottavat uusia jäseniä. Paloheinä Golf on Suomen uusimman golfseuran, HIFK Golfin kotikenttä Pohjois-Helsingissä. Jos et ole vielä jäsen, voit pelipaketin ostettuasi liittyä jompaan kumpaan seuraan ennen ensi kauden alkua.


Molemmat kenttäyhtiöt antavat pelipaketin lunastaneille useita etuuksia, alennuksia mm. rangepalloista ja kaveripelaajien kierroksista. Pelipaketti rohkaisee myös perheitä pelaamaan: sen lunastaneen lapsi/lastenlapsi saa oikeuden pelata kahdella kentällä maksamalla 15€/ikävuosi. Myös lapsen on liityttävä jompaankumpaan golfseuraan.

Pelipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä. Voit varmistaa paikkasi maksamalla 100 euron varausmaksun nyt verkkomaksuna, pankkikortilla tai luottokortilla (klikkaa SIIRRY MAKSAMAAN -painiketta alla). Varaus on sitova. Merkitse viestikenttään jäsennumerosi. Jos sinulla ei ole vielä jäsennumeroa, kirjoita viestikenttään pelaajan nimi  ja uusi jäsen. Maksettuasi varausmaksun voit suorittaa loppusumman kahdessa erässä (2 x 345 €) 15.2.2018 ja 31.3.2018. Voit myös halutessasi maksaa koko pelipaketin kerralla.

Voit myös tarvittaesa neuvotella kanssamme sinulle sopivasta maksuaikataulusta lähettämällä viestin osoitteeseen caddiemaster@paloheinagolf.fi
Lisätietoja lyömättömästä pelipaketista antavat Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen (puhelin 040-769 5622) ja Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen (puhelin 0400-424 944). 


SIIRRY MAKSAMAAN  
Lue lisää: Paloheinä Golf Kullon omistajaksi


KSI 

*

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

*

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2018: täytä hakemus alla

Liity HIFK Golfin jäseneksi kaudeksi 2018 jo nyt. Jäsenmaksu on 91 €, junnuilta 50 €. Voit myöhemmin halutessasi valita pelioikeuden kenttäyhtiö Paloheinä Golfin valikoimasta tai pelata vapaana golfarina green feetä vastaan haluamillasi kentillä.

*

Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä ystäväsi lahjakortilla

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2018? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

*

Junnuille kahdet ohjatut harkat viikossa: koko kesä vain 120 €

Nappuloiden ja junnujen golftreenit järjestetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ne on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin golfia ennen pelanneille 8-16 -vuotiaille työtöille ja pojille. Voit osallistua niin moniin harjoituksiin kuin haluat, hinta vain 120 €.

*

Lasten liikunnalliset golfsynttärit tutustuttavat golfin saloihin

Miksi et järjestäisi lapsesi seuraavia syntymäpäiviä golfin parissa Paloheinässä? Synttärisankarin ja enintään 15 juhlijakaverin ryhmää ohjataan ammattitaidolla alusta loppuun: edulliseen pakettihintaan kuuluvat opetus, pelivälineet, tilavuokra ja kakku.

*

"Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä"

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €.

LIITY HIFK GOLFIN
JÄSENEKSI 2018Muut meistä

  • TV-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus kiersi Paloheinän kentän yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneen Sirkka Siiskosen kanssa. Paloheinä markkinoi vähän pelanneille Arkajalka-lähtöjä.
    Lue lisää »
  • "Paloheinä Golf on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen Suomen golfissa." Lue Golfpiste.comin juttu ja katso syksyiset ilmakuvat.
    Lue lisää »
  • "Paloheinän Iso Ysi hurmaa", kirjoittaa Golfpiste.comin päätoimittaja Teemu Tyry. "Kenttä on layoutiltaan mainio, turvallinen ja rakennustekniikaltaan tulevaisuuden vaatimukset täyttävä."
    Lue lisää »